2777
2789
عنوان

غضروف گذاری برای بینی تومطب

1428 بازدید | 34 پست

سلام خانما خواهش میکنم اگه چیزی راجع بهش مبدونید کمکم کنید

الان یک ماه و۲۲روز ازعملم میگذره غضروف بینیم( بالاتر از نوک بینی وپایین استخون)تحلیل رفته فرورفتگی شدید پیداکرده

دیروز رفتم دکترم معاینه کرد بینیمو بهم گفت باید صبر کنی شش ماه بگذره بعد برات تومطب سرپایی غضروف میذارم

دیگه هیچ توضیحی نداد خیلی گیج وسرگردونم هرچی تونت میزنم هیچ توضیحی راجبش نیست 

خواهش میکنم اگه میدونید قراره چی بشه یا خودتون واطرافیانتون تجربشو داشتید بهم بگید براتون دعامیکنم🤲

حالاموندم تواین شش ماه چیکارکنم بینیم خیلی بدشده روم نمیشه برم بیرون یاکسی منوببینه🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تازه عمل کردم داخل بینیم عین چوب خشکه نمیتونم نفس بکشم انگار پر شست و شو و پمادم میزنم بی ف ...

من پماد چشمی میزدم 

اول شست وشو با سرم بعدش پماد تترابرای بخیه هام بعدشم پمادچشمی داخل بینیم خیلی خوب بود اصلاخشک نمیشد

گفت ۲۰دقیقه طول نمیکشه فورابرات غضروف میذارم سرپاییه

حقیقتش اولین باره میشنوم من خودم بینیم یه سوهان کشی بعد عمل نیاز داشت دکتر مجددا منو برد اتاق عمل با بیهوشی کامل

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

خواهر من نوک بینیش مشکل داشت توی مطب دکتر بینیش را بیحس کرد و همون کارایی را ک توی اتاق عمل انجام داده بودا انجام داد(بازش کرد)خواهر من از بس استرس داشت بینیش سر نمیشد واسه همین خیلی اذیت شد

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

حقیقتش اولین باره میشنوم من خودم بینیم یه سوهان کشی بعد عمل نیاز داشت دکتر مجددا منو برد اتاق عمل با ...

نمیدونم بعدمن شهرستانم دکترم تهران بابدبختی هربارمیرم برای معاینه

نمیدونم هرچی میزنم تونت نمیاره بدونم چی به چیه

خواهر من نوک بینیش مشکل داشت توی مطب دکتر بینیش را بیحس کرد و همون کارایی را ک توی اتاق عمل انجام دا ...

بعدش بهترشد مشکل بینیش؟

بخدامن ازدردش نمیترسم فقط میترسم بازم تحلیل بره به حالت اولش برگرده

سلام عزیزم شما غضروف گذاشتی؟ نتیجه چی شد؟

سلام عزیزم 

سومین روز ترمیم بینیمه 

واقعانمیدونم چی قراره بشه بشدت درد وورم داره بینیم

اسپیلنت گذاشته داخل بینیم دکتر بینیم شده اندازه لنگه کفش😅

دیگه نمیدونم واقعا طبیعیه یانه

سلام عزیزم سومین روز ترمیم بینیمه واقعانمیدونم چی قراره بشه بشدت درد وورم داره بینیماسپیلنت گذاشته د ...

سلام عزیزم الان بهتری؟نتیجه چیشد؟

منم باید همینکارو کنم و موندم که انجام بدم یا نه

برای من کناره های بینی یعنی کنار نوک بینی فرورفتگی داره