2777
2789

@2124بهار

بخون👈اگه الان از چیزی ناراحت هستی و غصه داری میخوام بهت بگم خدا بزرگه و بعد غم برات شادی گذاشته  به خدا اعتماد کن! خدا همیشه صلاحمون رو میخواد.. هر چی میخوای رو به خدا بگو.. توی مجازی و نی نی سایت جای درد و دل نیست!❌حرفاتو به خدا بزن اونم انقدر قشنگ برات معجزه میکنه  اگه میخوای زندگیت تغییر کنه اول از واجبات دینی و نماز اول وقت شروع کن! انقدر به کارات برکت و نظم میده❤.. اگر سوال شرعی یا اعتقادی دارید تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ ../ تمام دارایی ام خدایی است که دغدغه از دست دادنش را ندارم🥰بگو؛ خدایا شکرت  زندگیمو سپردم به خدا و اهل بیت و شهدا خودشون برام معجزه کردن تو هم توکل کن تا ببینی دست خدا رو تو زندگیت😍💚الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚استغفرالله💚الحمدالله💚..🌸🇮🇷🌸 دنیا کوتاهه؛ مهربون باشیم باهم😁💙زندگی سخت است اما ما به امر الله پایداریم و قوی👌.. الهم عجل لولیک الفرج💐#مردم_مظلوم_فلسطین🇮🇷حجاب یعنی من ارزشمندم و هر کسی لیاقت دیدن من را ندارد:) حجاب یعنی برای خدا تیپ میزنم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@بهار2124  

بخون👈اگه الان از چیزی ناراحت هستی و غصه داری میخوام بهت بگم خدا بزرگه و بعد غم برات شادی گذاشته  به خدا اعتماد کن! خدا همیشه صلاحمون رو میخواد.. هر چی میخوای رو به خدا بگو.. توی مجازی و نی نی سایت جای درد و دل نیست!❌حرفاتو به خدا بزن اونم انقدر قشنگ برات معجزه میکنه  اگه میخوای زندگیت تغییر کنه اول از واجبات دینی و نماز اول وقت شروع کن! انقدر به کارات برکت و نظم میده❤.. اگر سوال شرعی یا اعتقادی دارید تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ ../ تمام دارایی ام خدایی است که دغدغه از دست دادنش را ندارم🥰بگو؛ خدایا شکرت  زندگیمو سپردم به خدا و اهل بیت و شهدا خودشون برام معجزه کردن تو هم توکل کن تا ببینی دست خدا رو تو زندگیت😍💚الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚استغفرالله💚الحمدالله💚..🌸🇮🇷🌸 دنیا کوتاهه؛ مهربون باشیم باهم😁💙زندگی سخت است اما ما به امر الله پایداریم و قوی👌.. الهم عجل لولیک الفرج💐#مردم_مظلوم_فلسطین🇮🇷حجاب یعنی من ارزشمندم و هر کسی لیاقت دیدن من را ندارد:) حجاب یعنی برای خدا تیپ میزنم😍

نه چون هنوز بلد نیستی حساب رو با (ص) نمی‌نویسند❗

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

@niniyar_3 به این بچه رسیدگی کنید 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

کارآنلاین همکاری در فروش

روبیکا trustisho

پیام بده

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
چرا منو صدا کردید؟؟

کاری باهاتون نداشتم چون یبار پربازدید دیدمتون میخواستم تاپیک هاتون ببینم

خیلی تعجب کردم باورم نمیشد تنها دغدغه زندگیتون غذا باشه که براش انقدر تاپیک بزنید

فکر خانم های باردار کردید؟

یا کلا هر کس تاپیکتون میبینه و دلش میخاد..!

قطعا همه ناهار و شام دارن شما نگران نباش که هی بگی عکس بده عکس بده .. نوش جونت هر چه خوردی و هر کار کردی

یه سری چیزا فرهنگه ..

امیدوارم فرهنگ داشته باشی و از این به بعد به خودت بیای و این مسخره بازیو تموم کنی..

کاری باهاتون نداشتم چون یبار پربازدید دیدمتون میخواستم تاپیک هاتون ببینمخیلی تعجب کردم باورم نمیشد ت ...

کاری نداری خیلی اشتباه میکنی من صدا میکنی دفعه آخر باشه منو صدا کردی 

شما اینقد کوته فکری که فک میکنی بحث شام و ناهار و شکمه ن بحث ما آشپزیه چیزی از هم یاد بگیریم 

شما که اینقد کارگاه و بافرهنگی کامنت ها میخوندی ما چقد از هم غذا یاد گرفتیم 

این کاربری مال منه هرچی دلم بخواد تاپیک میزنم و به شما اصلا ربطی نداره مسخره خودتی و ادامه میدم و میزنم سایت مال پدرتون نیست

اگه کسی دوست نداشت چیزی رو یاد بگیره پربازدید نمیکردن

و عنوان من مشخصه آشپزیه...

دفعه اخرت باشه به من دستور میدی 

و دفعه آخرت باشه منو صدا بزنی 

وگرنه به نی نی یار مزاحم بودنتو اطلاع میدم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

کاری نداری خیلی اشتباه میکنی من صدا میکنی دفعه آخر باشه منو صدا کردی شما اینقد کوته فکری که فک میکنی ...

کوته فکر شمایی

به هر کس تاپیکهاتو نشون بدن میفهمه چقدر عقده ای..

اموزش اشپزی تو نت زیاده شما نگران نباش

اتفاقا کامنت های زیادی دیدم راجب هم تو تاپیکای خودت هم تاپیکای دیگران که با کارت مخالف بودن ..

تاپیک خیانت هم پربازدید میشه پس دلیل بر خوب بودنش نیست دختر جان

کوته فکر شماییبه هر کس تاپیکهاتو نشون بدن میفهمه چقدر عقده ای..اموزش اشپزی تو نت زیاده شما نگران نبا ...

شما یه نگاه به کامنت هات از بالا به پایین بنداز

ببین چقدر درگیر من هستی ببین چقدر فکرت مشغول منه و چقدر سیاه دلی که این انرژی منفی و حس بد رو در خودت جمع کردی و‌اینجوری اومدی تو یه تاپیک دیگه منو تگ کردی و داری فقط خودتو عذاب میدی نه منو....

و واقعا واست متاسفم اگه این وقت باارزش  رو یکم خرج خودت میکردی مطمئنم پیشرفت زیادی میکردی

تا اینقدر درگیر منی باشی که حتی نمیشناسی...

تو اولین و آخرین نفر نیستی...

شما آدم پشت سرم هستی و همیشه با اینجور حرف زدن میخوان مورد توجه من قرار بگیرن که بلکه جوابی بهشون بدم و متاسفانه اینجوری نمیشه چون من به آدم های پشت سرم هیچوقت نگاه نمیکنم... 

دفعه آخرت باشه منو تگ‌ میکنی و ریپلای روم میزنی... 

حالا اینقدر درگیر منی اینو بهت بگم فقط اونایی که دوستشون دارم میتونن منو ناراحت کنن نه کامنت هایی عین تو من با حرفایی عین تو ایست نمیکنم قوی ادامه میدم😇

و اينکه تاپیک های من مخصوص آدم های بافرهنگ و کسایی که دوسشون دارم

نه برای امثال شما...😇

حس میکنم با جواب دادن به تو سطح خودمو خیلی پایین آوردم دیگه جوابت نمیدم

بسلامت 🌷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚