2777
2789
عنوان

وسط چت خدافظی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 24 پست

خوب اگر شما نمیری سرکار ، ایشون که حتما می‌ره ، خوب صبح چجوری پاشه بیچاره، تازه همین تا یک و نیم هم زیاد هست، مگه چه حرفی میزنید که این همه طول بکشه هر شب!!!!! 

سعی کن با این چیزهای پیش پا افتاده و حرف دوست و دشمن خودت و از چشمش نندازی ، وگرنه همین چت هم قطع میشه کلا! 

خوب اگر شما نمیری سرکار ، ایشون که حتما می‌ره ، خوب صبح چجوری پاشه بیچاره، تازه همین تا یک و نیم هم ...

از ساعت نه شب حرف میزنیم تا یک و اینا😂😂😂

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی واسه کسایی که تازه نامزدی کردن؟؟

آره خب چ خبره تا۳...خداییش خووت خوابت نمیاد

ببین رابطه هر کسی با نامزوش ی چیز شخصیه ک خودشون براش تصمیم میگیرن

ی فرمول مشخص ک نداره مثلا تا ساعت ۳ بعدش بخوابیم🫠

دوستت هم صد در صد حسودی زندگی تو رو میکنه مطمئن باش

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
آره خب چ خبره تا۳...خداییش خووت خوابت نمیادببین رابطه هر کسی با نامزوش ی چیز شخصیه ک خودشون براش تصم ...

اره خب حرف شمام درسته 🥲🌹

چه بدونم آخه من خودم اینجوریم با اینکه صبحا ساعت شیش باید پاشم درس بخونم ولی شبا دوست دارم بیشتر باه ...

خواب خیلی تاثیر داره توی زندگی عزیزم پسر فرق میکنه پسر حتی اگه دلشم بخواد حرف بزنه باز بروز نمیده🥲همراهیش کن مثلا نگو چرا انقد زود میخوابی چرا شوهرای مردم اینجوری نیستن،اونم صبحش با انرژی باهات صحبت میکنه اگه خوب بخوابه ارامش اعصاب داشته باشه

خواب خیلی تاثیر داره توی زندگی عزیزم پسر فرق میکنه پسر حتی اگه دلشم بخواد حرف بزنه باز بروز نمیده🥲ه ...

اره خب درسته 🥲