2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂میشه منم بگی ؟ 😂میخوام حمله کنم 🤣نه جدی منم میگی پلیز ؟ 🙏🏻🥺پنج تا سوال کوچولوی بله-خیر دا ...

بگو

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

بگو

وای مرسی عزیزم🥺❤️

خدا خیرت بده

سوال اول:آیا به اونی که توی یه شهر دیگه زندگی میکنه و اصلا منو نمی شناسه، بهش می رسم؟ کسی تو زندگیشه؟

سوال دوم: در آینده موفق میشم طوری که به چیزی که تو ذهنم هست برسم؟

سوال سوم: T یا R ؟

سوال چهارم: دوستام که باهاشون قطع ارتباط کردم پشت سرم حرف میزنن ؟؟ در موردم چی فکر میکنن ؟

کاربری دست دو نفره :)
وای مرسی عزیزم🥺❤️خدا خیرت بدهسوال اول:آیا به اونی که توی یه شهر دیگه زندگی میکنه و اصلا منو نمی شنا ...

نه ،بله،R،اجازه بده آخری رو نگم🫠

مرسی عزیزم ❤️"نه" واسه اینه که کسی تو زندگیشه یا اینکه بهش نمی رسم؟لطف میکنی اگر بگی 😢🙏🏻💖

وصلت حس نمیکنم

نه ،بله،R،اجازه بده آخری رو نگم🫠

مگه واسه سوال آخری که در مورد دوستایی بود که رابطه رو باهاشون تموم کردم، چیز بدی حس می کنید ؟😢

چون گفتید اجازه بده آخری رو نگم سوال کردم

کاربری دست دو نفره :)
مگه واسه سوال آخری که در مورد دوستایی بود که رابطه رو باهاشون تموم کردم، چیز بدی حس می کنید ؟😢چون گ ...

حرفای خوبی نمیزنن