2777
2789
عنوان

جوش های چرک وسط دو سینه

1139 بازدید | 16 پست

سلام من  در وسط دو سینه روی استخوان جناق خیلی وقته یک عارضه پوستی دارم که

جوش های سر سیاه متعددی هستن که چرک میدن گاه گاهم بعضیاشون بشدت درد میگیره و وسیع میشه و بعد که دردش میره و چرکش کم میشه روی پوستم تورفتگی ایجاد میکنه و بشدت لک تیره میندازه

این عارضه چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ نگرانم

دکتر

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوریم عزیزم جوشای بزرگ درد دار که بعد یه مدت چرک میده درسته بعدشم جوری فرورفتگی و زخم داره کخ باید داروی زخم و اینجور چیزا روش بزارم به شدت میسوزه و درد میکنه

رفتم دکتر پوست دارو گرفتم جوشام خوب شد 

هم داروی خوردنی هک ژل شستشوی بدن و اسپری جوش

پریود امم عقب میفته مدت زمانشم کم شده

خب مشکل همونیه دارو بخوری خوب میشی 

منم پریودم منظم نیست موهای زائد دارم روی سینم و البته با دارو اینام خیلی بهتر شد حتی اون موهای زائد 

من برای جوشای صورتم رفتم ولی جوش روی سینم نشون دادم