2777
2789

منظورم کسی هست که ارتریت روماتوئید یا مشابه اون رو داشته مثل لوپوس..... آیا تونستید باردار بشید ؟

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روماتیسم ندارم اما تو بارداری استخوان درد میگیرم و طبعم بلغمی شده و بلغم زیاد هم باعث رماتیسم میشه...تا میتونی چیزای گرمی بخور تا طبعت گرم شه استخوانت هم گرم شه دردا کمتر شه

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
من روماتیسم ندارم اما تو بارداری استخوان درد میگیرم و طبعم بلغمی شده و بلغم زیاد هم باعث رماتیسم میش ...

راستش الان با دردها مشکل ندارم .. نمیدونم آدم داروها رو باید چه کنه ... البته من چون تازه فهمیدم هنوز دارو رو شروع نکردم

ببخشید اشتباه متوجه شدم ولی اگه میخوای باردارم بشی باید تا میتونی چیزای گرم مثل موز و فلفل و خرما و کشمش و‌‌‌‌...اینا بخوری چون روماتیسم از سرد مزاجی و بعضا از مشکلات خود ایمنی میاد...اطلاعاتم در همین حده

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
ببخشید اشتباه متوجه شدم ولی اگه میخوای باردارم بشی باید تا میتونی چیزای گرم مثل موز و فلفل و خرما و ...

مرسی عزیزم .. مهربون که نظر دادی...

راستش الان با دردها مشکل ندارم .. نمیدونم آدم داروها رو باید چه کنه ... البته من چون تازه فهمیدم هنو ...

با دکترت مشورت کن بهت بگه این داروها میتونی تو بارداری مصرف کنی یا نه؟

ایشالا که مشکلی واسه خودت و جوجوت پیش نیاد و به سلامتی بگذره...

با دکترت مشورت کن بهت بگه این داروها میتونی تو بارداری مصرف کنی یا نه؟ ایشالا که مشکلی واسه خودت و ...

مرسی عزیزم ..باردار نیستم ..دارم اینده نگری میکنم ..هنوز تو شوکم .. 

ممنونم شما و نی نی سالم باشین ..

گفتم اینجا ببینم کسی همچین قضیه ای داشته یا نه

درمانتو شروع کن که بهتر شی ایشالا باردارم میشی به لطف خدا...

سلام عسیسم. من آرتریت روماتید دارم، تووی بارداری هیچ مشکلی نداشتم خداروشکر، الآنم دو تا نی نی خوشجل ...

لیمونااد عزیز .. خدا خیرت بده ... باورت میشه از خوشحالی دارم گریه میکنم ؟ ان شا ااا.. خودت و فرزندانت سالم باشین ....

این بیماری برای جنین ضرری نداره ؟ 

من مفصل پاهام تخریب شده اول باید عمل کنم احتمالا و بعد برم تو فاز دارو ...

شما کلا دارو مصرف میکنی یا نه ؟ ینی قبل بارداری هم مصرف میکردی یا نه ؟

درمانتو شروع کن که بهتر شی ایشالا باردارم میشی به لطف خدا...

مرسی از همراهبت عزیزم ... شاد باشین الهی

لیمونااد عزیز .. خدا خیرت بده ... باورت میشه از خوشحالی دارم گریه میکنم ؟ ان شا ااا.. خودت و فرزندان ...

عزیزم ایشالا حامله میشی هیچ مشکلی هم پیش نمیاد،من هم از دکتر رماتیسمم سوال کردم گفت هیچ مشکلی برای بچه پیش نمیاد هم از دکتر زنانم،چند سال قبل بارداریم بیماریم خاموش شد من دارو نخوردم دیگه در حال حاضر فعلا که خاموشه و همچنان دارو نمیخورم، فقط زانو خوبه که واسه من از گردن هست تا انگشت پاهام ،دوتا انگشت کوچیک پام تغییر حالت دادن با چند تا انگشت دستم با زانوی چپم.یه سری ضایعه دیگه،بیماری منو دکترا نمیدونم چرا اینقدر دیر تشخیص دادن من واقعا عذاب کشیدم 

عزیزم ایشالا حامله میشی هیچ مشکلی هم پیش نمیاد،من هم از دکتر رماتیسمم سوال کردم گفت هیچ مشکلی برای ب ...

مرسی از پاسخت عزیزم ...

منم خیلی دیر فهمیدم چیه ...

توکل بر خدا ان شا ا... در کنار خانواده سالم و خوش باشین . بازم مرسی