2777
2789
چه میکنه؟؟

نمیدونم چکار میکنه شوهرش مثل ی گربه مظلومه🤣🤣

هرجابره دنبالش بره هرکار بخواد بکنه 

رفته گوشی ایفون خریده بدون اینکه به شوهرش بگه بعد اومده به شوهرش گفته قسطاش با توعه 

شوهر من بود منو ایفون درست میکرد 🤣🤣🤣

خیلی پولدارم😅
نمیدونم چکار میکنه شوهرش مثل ی گربه مظلومه🤣🤣هرجابره دنبالش بره هرکار بخواد بکنه رفته گوشی ایفون خر ...

😂😂 خب  طرفش ادم مطلومیه کارش راحته ...برادرشوهر من خیلی مظلومه زنش رو سرش سواره ..با خانواده شوهر هرجور دلش بخواد برخورد میکنه ..برادرشوهر هم آخ نمیگه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 خب طرفش ادم مطلومیه کارش راحته ...برادرشوهر من خیلی مظلومه زنش رو سرش سواره ..با خانواده شوهر ...

اصلا یعنی ببین بهش بگه بمیر همونجا میمیره‌.

بهش حسودیم میشه واقعا 

زنش ازاوناس 

بهش گفته بوده پول بده برم لبامو ژل بزنم اونم گفته الان ندارم احاره مغازمو بدم بعد بهت میدم 

صبح اومده سر کار شب اومده خونه دیده همه ی خونه رو جارو کرده برده 🤣🤣

خیلی پولدارم😅
😂😂 خب طرفش ادم مطلومیه کارش راحته ...برادرشوهر من خیلی مظلومه زنش رو سرش سواره ..با خانواده شوهر ...

ی دفعه میگفت برین لباس گرون بخرین اگر ی بار شوهرتون پول نداش ارزون بخرین منت کنین 

خیلی پولدارم😅