2777
2789

استقلال غرور اعتماد بنفس نشون بدی آویزان محتاجش نیستی 

بیشتر بزاری اون بیاد دنبالت و طوری رفتار کنی انگار از تو بهتر براش نیست 

عشق و توجه و محبت پاسخگوی نیازهاش باشی و بیشتر شنونده باشی تا گوینده

غر نزنی خاله زنک بازی درنیاری دعوا تنش درست نکنی گیر الکی ندی و در کل سطح خودت بالا نگه داری 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراحل تبدیل دوز پسر به شوهر بیشترش اس ام اس ندادنه حرفای شیک و با کلاس زدن حرفای خاله زنگی پشت خط با دوستان نزدن کم حرفی شیک پوسی خوشبویی تمیزی چک نکردن غر نزدن پر خرج نبودن کادوی گرون ندادن احترام گذاشتن تشویق کردن مثلا ووو چه رانندگی داری و اینا نه که سرش بخوره تاق البته تشکر مثلا وای عجب بستنی خیلی چسبید یا تو همیشه حالمو خوب میکنی وقتیم زنگ نمیزنه صبوری تا خودش بیاد 

[QUOTE=353681149]اون ک ارع هر رابطه ای به محبت و توجه نیاز داره ولی دقت کن ببین چی میگم این ک میگم توجه و محبت منظورم ...[/QUOT 

نقش معمای حل نشدنی چجوری بازی کنم🤣

کسایی ک باتجربن کمک کنن

پس میگن رابطه نیاز ب توجه داره دروغ میگن خب اگ توجه نکنی حتی اگ خوششم بیاد بعد ازمدتی سرد میشه

درسته بعضی کارها تاثیر داره ولی باید ببینی طرف مقابل هم چه رفتاری واسه بهتر کردن رابطه داره .  طبق تجربه خودم کسی که خیلی دوست داشته باشه تو کارهای بزرگ بیشتر همراهته تا کارهای کوچیک و کم اهمیت 

[QUOTE=353681149]اون ک ارع هر رابطه ای به محبت و توجه نیاز داره ولی دقت کن ببین چی میگم این ک میگم ت ...

نزار حرکت بعدیتو حدس بزنه مثلا دوروز ک تو بهش پیام میدی عوضش ۳ روز پیام نده هرزگاهی جواب پیاماشو دیر بده یا نده مثلا یه روزک خیلی بهش محبت میکنی ۲ روز بی توجه باش

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
مراحل تبدیل دوز پسر به شوهر بیشترش اس ام اس ندادنه حرفای شیک و با کلاس زدن حرفای خاله زنگی پشت خط با ...

بنظرتون میخام برم جایی کارکنم ینی برای شروع کار ازش اجازه بگیرم تابزرگش کنم یا این رفتار باعث میشه خودمو نادیده بگیرم ونیازی ب نظر شخصی اون توهمچین موردی نیست؟

بنظرتون میخام برم جایی کارکنم ینی برای شروع کار ازش اجازه بگیرم تابزرگش کنم یا این رفتار باعث میشه خ ...

اگه تو مرحله دوستی هستین ن ولی اگه نامزد یا عقدین باید بگی

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
این خوب بود دیگ چی

دست نیافتنی و معما فک کنم یعنی پا ندادن! این از همه مهم تره . دم دسی بودن هیچچچچ کسیو جلب نمیکنه . دروغ نگفتن . زیر ابی نرفتن با دونفر هم زمان نبودن باغچه عشقای قدیمی را بیل نزدن رو راستی صداقت . و از همه مهم تر فیلم بازی نکردن . اگر کلا نمیتونیم شلخته نباشیم پس بهتره اداشم در نیاریم . ولی زیاد اجازه نگیر . پرسید بگو فلان قصدو دارم. همین ...بد عادت نکن از اول. سرزنشش نکن . از حرفاشم هیچوقت بل نگیر مثلا گفت مامانم فلانجوره فردا نکوب سرش ... من کردمو نتیجه دا پیروز باشی رفیق

بنظرتون میخام برم جایی کارکنم ینی برای شروع کار ازش اجازه بگیرم تابزرگش کنم یا این رفتار باعث میشه خ ...

نه . اونوقت زیادی تو کارات دخالت میکنه پس فردا هم بخوای انشالله با هم برید زیر یه سقف عادت کرده . کلا ضعیف خودتو نشون ندی خیلی بهتره مردا زن قوی و با اعتماد بنفس میخوان که در عین حال حرف گوش کنم یکم باشه قّد نباشه ولی خودت جلو جلو خودتو محدود نکن که اینجا برم با فلانی دوست بشم . زیادم دوس دختراتو نشونش نده هم ندونه دوست دختر داری هم دوستات از چنگت در نیارن حتی صمیمی ترینا بعد اون خانوم بهت گفت محلش نده یبار جواب بده دو روز نده خوب نیس فک میکنه زیر ابی میری سعی کن همیشه جوابشو بده   وقتی مطمئن بشه پاک و با وفایی دیگه زیاد بکن نکن نمیکنه . این وابسته بشه امتحان میکنه هر کی جلو اومد ازون بهتر یا بدتر بلاک کن اصلا یک کلمه حواب نده .🌹🌹🌹