2777
2789

وقتی بایک نفر توی رابطه اید چ کارایی باعث میشه ک اون طرف بیشتر جذب بشه هرکی هر ترفندی داره بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربون بودن خودتو جای طرف بزار زود قضاوتش نکن هراز گاهی براش یه غذایی چیزی درست کن 

اگه زیاد کار می کنه بابت زحمت کشیدنش تشکر کن

کلا زیاد تشکر کن بابت حتی یه جوراب 

تا کنارت سعی کن بهش ارامش بدی که هروقت ناراحت بود بیاد با تو دردل کنه 

همیشه کنارش شاد و شیطون باش سرزنده یطوری که بخواد خوب شه بیاد پیشت

اسکایلرم ازم دور شید وگرنه....
بعضی رفتارها هم بی تاثیر نیستمثلا میبینی طرف ی رابطه عادی داره بعد ازمدتی واقعا عاشق هم میشن

آون کششیه ک طرف از اول داره بعدها منجر به عشق میشه

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
پس میگن رابطه نیاز ب توجه داره دروغ میگن خب اگ توجه نکنی حتی اگ خوششم بیاد بعد ازمدتی سرد میشه

اون ک ارع هر رابطه ای به محبت و توجه نیاز داره ولی دقت کن ببین چی میگم این ک میگم توجه و محبت منظورم این نیست ببخشید اینو میگم عین کنه بچسبی بهش اینطوری بدتر دور میشه پسرا چیزای دست نیافتنی رو بیشتر دوس دارم سعی کن براش عین یه معمای حل نشده بمونی 

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪