2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جو پرک دارید که زمان کمتری برای پختن نیاز داره مثلا نیم ساعت یا یک ساعت نهایتا

اما اگه جو معمولی دارید باید حدودا یک و نیم ساعت تو زودپز بپزه هر چقدر بیشتر بپزه لعاب بیشتری میده

من جو پرک استفاده میکنم

پیاز داغ درست میکنم ادویه ها رو میزنم و رب رو سرخ میکنم 

جعفری گشنیز خرد شده رو میریزم و جو پرک و آب میزارم یکساعتی بپزن باهم.هویج هم درشت رنده میکنم و میریزم نخود فرنگی و ذرت هم میریزم

سینه مرغم جداگانه با آب و نمک و پیاز میزارم بپزه

وقتی پخت ریش ریش میکنم میریزم تو سوپ 

آب مرغم از صافی رد میکنم میریزم تو سوپ 

در اخر هم نمک و فلفل و لیمو ترش میریزم 

زرشک هم میریزم اگه دوستدارید بریزید 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز