اگه جو پرک دارید که زمان کمتری برای پختن نیاز داره مثلا نیم ساعت یا یک ساعت نهایتا
اما اگه جو معمولی دارید باید حدودا یک و نیم ساعت تو زودپز بپزه هر چقدر بیشتر بپزه لعاب بیشتری میده
من جو پرک استفاده میکنم
پیاز داغ درست میکنم ادویه ها رو میزنم و رب رو سرخ میکنم
جعفری گشنیز خرد شده رو میریزم و جو پرک و آب میزارم یکساعتی بپزن باهم.هویج هم درشت رنده میکنم و میریزم نخود فرنگی و ذرت هم میریزم
سینه مرغم جداگانه با آب و نمک و پیاز میزارم بپزه
وقتی پخت ریش ریش میکنم میریزم تو سوپ
آب مرغم از صافی رد میکنم میریزم تو سوپ
در اخر هم نمک و فلفل و لیمو ترش میریزم
زرشک هم میریزم اگه دوستدارید بریزید