2777
2789

رفتم پیش متخصص زنان گفت برودندونپزشکی بگو چرک خشک کن بده،دیروزرفتم پیش دندونپزشک گفت برو عکس paازدندونت بگیربعدهفته۱۲بیاجراحیش کنم باروکش سربی هستش ولی چون باردارم بازم میترسم،

ازطرفی بهش گفتم چرک خشک کن تجویزنمیکنی گفت چون دردنداری نه نمیخاد میگم اخه عفونته لثم آبسه میکنه،میگه نه نیازنیس ازش هم پرسیدم این عفونت دندون برای جنین ضررنداره؟ گفت نه هیچ ضرری برا بارداریت نداره

حالا من چیکارکنم ۷هفته هستم هنوزم براسونوی قلب نرفتم اخرهفته میرم خیلی میترسم اخه عفونت میگن بده چیکارکنم

من ریشه دندون پر شدم عفونت کرده بود روزی که میخواستم برم کارای دندونپزشکی رو شروع کنم بیبی چکم مثبت شد. نه ماه موند هیچ اتفاقی هم نیفتاد. نگران نباش به نظر من ضررش از عکس و مواد بیحسی و... کمتره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ریشه دندون پر شدم عفونت کرده بود روزی که میخواستم برم کارای دندونپزشکی رو شروع کنم بیبی چکم مثبت ...

عفونت دندونتون درچه حدبود؟ واسه من کناردندونم رولثه م ابسه سفیدمیزنه بعضی وقتا بعدخالیش میکنم

عفونت دندونتون درچه حدبود؟ واسه من کناردندونم رولثه م ابسه سفیدمیزنه بعضی وقتا بعدخالیش میکنم

دقیقا همینطور شده بود

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عفونتت خفیفه برای همین گفته مشکلی ندارهعفونت رحم خیلی مهمه نگیری

خب این عفونت خفیف امکان نداره یهو زیادشه؟ همش احساس میکنم شایددندونپزشکش خیلی کاربلدنبوده باایننکه معروفه

خب این عفونت خفیف امکان نداره یهو زیادشه؟ همش احساس میکنم شایددندونپزشکش خیلی کاربلدنبوده باایننکه م ...

نمیدونم منکه متخصص نیستم

دندونپزشک خودش معاینه کرده میدونه بهش اعتماد کن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
عزیزم نشاسته سفید تو دهنت قرقره کن تا عفونتش خشک بشه چرا قبل بارداری فکر شو نکزدی

اتفاقا تازه تصمیم داشتم برم دندونپزشکی همه دندونای خرابمودرست کنم ولی خیلی یهویی وغافلگیرانه که اصلافکرشونمیکردم حامله شدم

واقعا؟ یعنی اصلاتا۹ماه هیچکارش نکردین؟

چیکار کنم

دکتر گفت باید بکشی بعد از چهار ماه ایمپلنت بذاری که تو اون شرایط نمیشد. خالی میموند هم فک ساییده میشد.

چیکار کنمدکتر گفت باید بکشی بعد از چهار ماه ایمپلنت بذاری که تو اون شرایط نمیشد. خالی میموند هم فک س ...

اره شرایط پرازاسترس وسختیه

دعاکن بسلامتی این دوران برام بگدره خیالم راحتشه

اره شرایط پرازاسترس وسختیهدعاکن بسلامتی این دوران برام بگدره خیالم راحتشه

انشالله به سلامتی بگذرونی و زایمان کنی.

باور کن هیچی، هییییچی مثل استرس تو بارداری بد نیست. اگه درد نداری تو فکرش نرو.