2777
2789

سلام دوستان من برای تشکیل قلب جنین 7 هفته و 1 روز رفتم سونو که گفت سن جنین 6 هفته است و هنوز قلبش تشکیل نشده , دیروز 9 هفته و 1 روز بودم باز رفتم سونو همون جای قبلی بازم گفت 6 هفته است رشد نکرده قلبم نداره باید سقط شه   

کسی با این شرایط بوده که باز بعد یه هفته بره سونو و قلب تشکیل شده باشه؟

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

ای وای عزیزم 

بچه نسبت ب سنش رشد نکرده متوقف شده انگار 

حالا جای دگه برو ببین چی میشه 

لنشالله ک اشتباه کرده باشه

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  

هیچ کی نیس؟

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سه سال پيش اينجوري بودم كورتاژ كردم

یا خداااااااا , خدا کنه حداقل به کورتاژ نرسم من  

كورتاژ خيلي بهتره تا خودت تو خونه بندازي بيهوشت ميكنن اصلا نميفهمي من كه راضي بودم 

بعدش اقدام کردی دوباره؟ الان بچه داری؟

تا دو سال اقدام نكردم خودمو تقويت كردم تو اين مدت عروسي خواهرم بود كلا درگير بوديم از فكر بچه اومده بودم بيرون پارسال شهريور حامله شدم تو دومين ماه اقدام الانم دخترم چهار ماهش تموم شده رو پام خوابيده قبل از حاملگي ژل رويال بخر بخور صبح ها ناشتا عسل ودارچين وتركيب كن ناشتا بمال به لثه هات هر شب موقع خواب به شوهرت عرق كاسني بده خودتم قرص فوليك اسيد بخور قبل اقدام شوهرت رو بفرست آز اسپرم بده از اين به بعد كه هوا سرده تو چاييت زنجبيل رنده كن بخور