افتادم به بن بست با یه مشت همسایه ی دره پیت که بیست و چهار ساعت ولن تو کوچه ...هرکدوم پنج شیش تا زاییدن از هر خونه کلی بچه میاد بیرون با داد و بیداد ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
خونه قبلیم سر خیابون که چه عرض کنم دقیقا نبش یه چهارراه بزرگ نزدیک حرم بود بیشتر ار سرو صدا دود و کثیفی که با وجود بسته بودن در و پنجره وارد خونه میشد و روی هممممه چی مینشست ازاردهنده بود
ما نبش یه خیابون شلوغ و پر تردد هستیم ولی چون عادت کردیم الان که این این تاپیک رو دیدم صدای ماشینارو متوجه شدم چون بهشون توجه کردم وگرنه که وقتای دیگه اصلا متوجه نمیشم
کاش منم سر خیابون بودم افتادم به بن بست با یه مشت همسایه ی دره پیت که بیست و چهار ساعت ولن تو کوچه . ...
واییی😂
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡