2777
2789
عنوان

کسایی که مشکل بارداری دارن

125 بازدید | 12 پست

یکی بهم بگه من چیکار کنم آخه سال 99 دو تا سقط داشتم.بعدش دخترم دنیا اومد الانم نزدیک یک ساله تو اقدامم اردیبهشت جنین دوماهه م سقط شد دوباره مرداد من اقدام داشتم بی بی چک هاله انداخت ولی پریود شدید اومد و دفع لخته داشتم دکتر گفت بارداری شیمیایی بوده.من از نظر پزشکی تحت نظرم دکترم میگه سالمی نگران نباش اینا طبیعیه.فقط تجربیات بقیه رو میخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی هم هست که وقتی حامله میشی خون لخته میشه باعث سقط جنین میشه.

نمیدونم اسمش چه آزمایشی هست.

اشنای دوستم بعداز کلی سقط این آزمایش رو داده بودن فهمیده بودن که وقتی کمی از انعقاد میگذره خون لخته میشه و بچه سقط میشه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خواهرمم تا الان چندین بار سقط کرده.

بهش میگفتن که کیست باعث میشه الانم کیست رفته ولی تنبلی تخمدان نمیذاره پریود بشه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یه چیزی هم هست که وقتی حامله میشی خون لخته میشه باعث سقط جنین میشه.نمیدونم اسمش چه آزمایشی هست.اشنای ...

اره خود ایمنی ولی من یه بار بارداری سالم داشتم اینا انجام شده و اوکی بودم

یه چیزی هم هست که وقتی حامله میشی خون لخته میشه باعث سقط جنین میشه.نمیدونم اسمش چه آزمایشی هست.اشنای ...

ازمایش انعقادی بهش میگن عزیزم منم این مشکل رو داشتم کل بارداذی باید آنوکسا بزنم و آسپرین بخورم

ازمایش انعقادی بهش میگن عزیزم منم این مشکل رو داشتم کل بارداذی باید آنوکسا بزنم و آسپرین بخورم

اره آشنای دوستمم اونم تا اخرش آمپول و دارو مصرف کرد

چرا شیمیایی ببخشید ها ولی خودم سر بچه اخرم ۱۸ روز خونریزی داشتم ونمیدونستم باردارم بعدش مهمون داشتیم وقتی رفتن خواهر شوهرم گفت بیا قالیا رو از حیاط جمع کنیم گفتم نمیتونم شونم درده گفت پس لابد میخوای من کلفتیتو بکنم ولی بعد خونریزی فهمیدم باردارم خلاصه خدارو شکر پسرم الان ۵ سال و۸ ماهشه  خوبه چیزیم نشد خوا روشکر