2777
2789
عنوان

درسته یه ادم افسرده

103 بازدید | 10 پست

درسته ادمی که افسردگی داشته و سابقه بستری و خودکشی و خودزنی خوب شده باشه و بره با ادمای افسرده دوست شه؟

من الان دو ماهه حالم خوبه بدون قرص خوردن خیلی دوست دارم زندگی کنم و امید به زندگی دارم ولی ادمای اطرافم همه افسردن دوست دارن بمیرن کمبود محبت دارن قرص اعصاب میخورن منم خسته شدم یجوری رفتار میکنن انگار من روانشناسم یا مسئولیتی دارم برای شاد کردن روانشون  محیطی که توشم کلن بده مادرم و خالم و دوستام و همه فقط از زندگی مینالن من تازه یکم حالم بهتر شده این رفتاراشون خیلی روم تاثیر میذاره

مثلن یکی از دوستام انقدر کمبود محبت داره شبا نمیذاره بخوابم امشبم تا ۴ صبح بیدار نگهم داشت خواب خودش افسردگی میاره میگم بزار بخوابم نمیذاره بخوابم میگه نرو بامن حرف بزن 

دوری کن 

خودتو با گوشی و دوستات سرگرم کن

درکت میکنم 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوری کن خودتو با گوشی و دوستات سرگرم کندرکت میکنم

مثلن مادر خودم افسرده شده حمله عصبی بهش دست میده یبار خواست خودکشی کنه من بچه طلاقم بنظرتون اینا رو روحیه یه نوجوان تاثیر نداره؟

مثلن مادر خودم افسرده شده حمله عصبی بهش دست میده یبار خواست خودکشی کنه من بچه طلاقم بنظرتون اینا رو ...

شرایط سختیه واقعا

تو سعی کن هروقت حالت خوب بود و و تونستی یکم کمکشون کنی یا ببرشون پیش مشاور

ولی هروقت خودت خسته بودی و ... نه، بیشتر فکر روحیه ی خودت باش روحیت که خوب باشه ناخواسته رو اونام تاثیر میذاری

دوست خوب با انرژی هم پیدا کن که ادم سالمی هم باشه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

قربون دل و اراده قویت 🤍

بنظر من سعی کن اول خودتو محکم تر کنی که اوناروت اثر نزارن،اونوقت ناخودآگاه تو روی اونا تاثیر میزاری (: 

مثلا ،همین دوستت اگه تو این شرایط قبول نکنی و مکالمه رو به صبح زود موکول کنی و بخوابی ،اونم مجبوره برای حرف زدن با تو بخوابه اینطوری هم تو انرژی میگیری هم اون تاثیر میپذیره .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

مثلن مادر خودم افسرده شده حمله عصبی بهش دست میده یبار خواست خودکشی کنه من بچه طلاقم بنظرتون اینا رو ...

چرا عزیزم 

صد البته داره 

تا میتونی به محیط شاد ملحق شو از آدمایی که تو روحیت تاثیر بد دارند دور شو.البته بخواهی نخواهی نمیتونی از مادرت دور شی اما از بقیه که انرژی منفی هستن فاصله بگیر

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊