2777
2789

حدودا دو هفته پیش 

مادرشوهرم زنگ زد بهش 

احوال پرسی، (همیشه یک شب در میان زنگ میزد، آمار بگیره کجایید چه می‌کنید)

اون شب که زنگ زد گفت بیا زمین رو بفروشیم برادرت خونه بخره

شوهرم مخالفت کرد. گفت تو پارسال به اینا پول دادی .... خودت دستت خالی شده ، من ابن مدت دارم خرجت رو میدم نباید زمین بفروشی ....اون زمین سرمایه تو هست.... ۴ روز دیگه کی دستت میگیره .... کم لی لی به لالا اون پسر بزار، کم فرق بزار ... گفت نه اون نداره تو داری!!!!!!شوهرم منو میگی قاطی کرددددد. باقی تو کامنت

پشت تلفن صداش رفت بالا

و ی سری جزئیات خانوادگی و قبلی خودمون رو گفت و بحثشون شد و نگم دیگه قط کرد.... باقیش کامنت 

بعد یه هفته شوهرم رفت سر زده بهشون  ، منم نمیدونستم رفته!خودم گفتم ی زنگ بزنم احوال پرسی....  دوباره بعد چند روز یه مهمانی مشترک دعوت شدیم شوهرم زنگ زد بهش گفت چرا دیگه زنگ نمیزنی.... اونم شروع کرد گلایه و حرف .... شوهرم چیزی نگفت رفتیم دنبالش مهمونی رفتیم شوهرم چقدر حرف زد باهاش و اینا البته راجب چیزای دیگه نه اون موضوع.... الان باز یه هفته گذشته .... هیج زنگ نمیزنه به شوهرم🙃 الان دو هفته اصلاااااا زنگ نزده . من الکی دو بار ازش خبر گرفتم از شوهرم....

ولی امیدوارم شوهرم یادش نره این رفتار مادرش رو ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی یبار خواستم دعوتش کنم شام ، شوهرم خیلی دیره اومد نشد. دیشبم حالش پرسیدم شوهرم گفت امشب بریم سر بزنیم که باز شوهرم دیر میاد نشد بریم.

ولی اون زن چقدرررر کینه ای زنگ نمیزنه ..... اون دو روز زنگ زدنت چی بود...... چقدر برایش اون یکی پسرش فرق میزاره..... بماند من رو زیاد حساب نمیکنه و بیشتر با جاریمه