2777
2789
عنوان

مرده هامون واقعا کجا رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 96 پست
فقط همسرت نفهمه اینجایی😐

ای حساسیت ها دیگه از ما گذشته این حساسیت مال جونهاست که از هم شناخت ندارند و به هم اعتماد ندارند الان ما دو تا میدونیم که فقط ما دو تا بدرد هم میخوریم اتفاقا خانمم هم خودم عضو نی نی سایت کردم ولی اون علاقه زیادی نداره بیاد سایت

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ای حساسیت ها دیگه از ما گذشته این حساسیت مال جونهاست که از هم شناخت ندارند و به هم اعتماد ندارند الا ...

میدونه خودتم عضوی؟

من اگه شوهرم عضو بشه واقعا حس بدی میگیریم😐😐

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونه خودتم عضوی؟من اگه شوهرم عضو بشه واقعا حس بدی میگیریم😐😐

اونجا گفتم دخترم چون با کنایه گفتی پدرجان 

خواهرم ببین گاهی حساسیت ها فقط طرفمون رو از ما دور میکنه الان اگر همسرتون کمی رو شما بدلی کنه بگه فضا مجازی نرو گوشی دست نگیر این باعث عزیزتر شدن نمیشه فقط باعث فاصله و ناراحتی میشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اونجا گفتم دخترم چون با کنایه گفتی پدرجان خواهرم ببین گاهی حساسیت ها فقط طرفمون رو از ما دور میکنه ا ...

اگه این موقع شب من خوابیده باشم و اون سرش تو گوشی باشه بددلی نیست که خب واقعا اشتباست😬

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

اگه این موقع شب من خوابیده باشم و اون سرش تو گوشی باشه بددلی نیست که خب واقعا اشتباست😬

اگر خودش نخواد بخوابه حق باشماست ولی اگر بهر دلیلی نتونه بخوابه چکار کنه 

یا گوشی یا کتاب یا تی وی

اگر خودش نخواد بخوابه حق باشماست ولی اگر بهر دلیلی نتونه بخوابه چکار کنه یا گوشی یا کتاب یا تی وی

من نمیدونم دیگه باید بخوابه😂

برم بخوابم تا نزدیمون🙃

من به شما چیکار دارم مثل اینکه همسر شما مشکلی نداره با این موضوع

البته خودمم فعلا به مرحله زندگی مشترک نرسیدم تجربه زیادی ندارم😂✋️

نه شک نمیکنم اما هربار که فکر میکنم واقعا میترسم

فقط و فقط از کارایی که میدونم غلطه و گاهی انجام دادم💔

ذات همه آدما اون ته ته ته دل شون همیشه میگه گناه چیه درست چیه ولی خب... سرکوب میشه گاهی

غیر این باشه ترسی ندارم چون هربار میرم حرم امام رضا التماسش میکنم من مردم بیارم همین جای خودت توی همین صحن و سرا😁😅 یکم پررو ام ولی تا زنده ایم دعا کنیم دیگه

خیلی خوبهههمن خالم یسال چند تا تیکه نون رو با غذا تیلیت کرد داد به گربه ها تو پارک بعد گف ثوابش برسه ...

ای جانم خب اون گربه ها معصومن براش دعا کردن 😍 اره واقعا خودمم خیلی توجه کردم اینقدر اگاهن حتی قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد بهم میگن

اما من اعتقاداتم همونه ها. اصلا هم در موردش شک ندارم. ولی چون گفتی شک داری یه لحظه با خودم گفتم چی میشد هممون تجربش میکردیم در موردش میدونستیم یا لا اقل شرایط جوری بود که همه بتونن درکش کنن

منم تگ میکنی لطفا

عزیزم هرچی تلاش کردم تگ نشدین

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨