2777
2789
عنوان

مرده هامون واقعا کجا رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 96 پست

نوبتمون میرسه میفهمیم

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی میدونه؟ من فکر میکنم شاید تو یه ورژن دیگه برگشتن پیشمون حتی میتونن گلی باشن که تو گلدون پذیراییمونن و خیلی دوستش داریم

خدا مهربونه فکر همه جا رو کرده و بعد هر سختی بهمون یه چیزی میده که بشه دلخوشیمون

اما ما ادما غم و نا امیدی رو انگار بیشتر دوست داریم

من مدتیه به زندگیه دوباره فکر میکنم و ذوق میکنم از وجودش

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
یدونه پسر

گفتم غیرشون یه پسر دارم و یه دختر دخترم 22 سال و پسرم 15 سال ولی اونا که پیش ما مهمانند آخرش باز من میمونم و همسرم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

وای منم بشدت باهاش موافقمحتی یبار سر قبر یکی ازش یه چیزی خواستیم ، به خواب فامیل خیلییی دورمون رفت و ...

دقیقا همینطوره منم تعجب کزدم یه قرانی براش خوندم سریع رفت به خواب یکی از فامیلامون تشکر کرد و بهش گفت این هدیه رو بده به مهلا حالا نمیدونم تعبیرش خوبه یا بد 🤦‍♀️

پس کشور های هارجی که فاتحه و قرآن و این چیزا را ندارن.اونا چی؟

کشورهای خارجی ؟ 😅شاید منظورت ادیانه دیگست خب ادیان دیگه هم خیرات و حسنات دارن در اصل همه ادیان به انسانیت دعوت میکنن 

دقیقا همینطوره منم تعجب کزدم یه قرانی براش خوندم سریع رفت به خواب یکی از فامیلامون تشکر کرد و بهش گف ...

خیلی خوبههه

من خالم یسال چند تا تیکه نون رو با غذا تیلیت کرد داد به گربه ها تو پارک بعد گف ثوابش برسه به یکی از اموات

باورت میشه شب همون مردهه اومد تو خاب دختر داییش ک زنگ‌ بزن از فاطمه تشکر کن بگو دیشب خیلی حالم خوب بود

بهش بگو هیچوقت اندازه دیشب جام خوب نبود

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

گفتم غیرشون یه پسر دارم و یه دختر دخترم 22 سال و پسرم 15 سال ولی اونا که پیش ما مهمانند آخرش باز من ...

قبلا یه اکانت نداشتی با امضای مهربانویی دارم که....

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

قبلا یه اکانت نداشتی با امضای مهربانویی دارم که....

کاربری تا حالا شش هفتا داشتم از سال 97 نی نی سایت هستم ولی اونی که شما میگید حتما کسی دیگه هستن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

کاربری تا حالا شش هفتا داشتم از سال 97 نی نی سایت هستم ولی اونی که شما میگید حتما کسی دیگه هستن

فقط همسرت نفهمه اینجایی😐

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان