2777
2789

پسره عوضی تو محلمون سوپری داره دخترای جوون همه میدونن چقد هیز و پلشته،متولد۶۷ه بعد۳،۴سال پیش رفته ی دختر متولد۸۴از روستاهای محروم و بدبخت اطراف گرفته گفته میخوام ی دختر پاک روستایی بگیرم خودم تربیتش کنم  انقدددد این دختر بچه بدبختو اذیت میکرد،حتی هیزبازیاشم ادامه داد

حالا دختره هم کلا تیپش عوض شده و ب این خیانت میکنه واقعااا دلم خنک شد این پدوفیل اشغال حقش بود

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد تربیتش کرد😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

چه دوره زمونه ای شده برا هردوتاشون متاسف شدم💔

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

دختر اگر با متاهل خیانت می‌کنه که یا خدااا

فک نکنم

بچس اخه میگم متولد۸۴ه احتمالا تازه افتاده تو دور همسنای خودش

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
از کجا از خیانت این خانم مطلع شدی ؟

شهر کوچیکه بعد این دختره هم چون کسیو نداره پیش در و همسایه درد دل میکنه تو جریان دعواهاشون و حرفی ک شوهرش زد متوجه شدیم

شوهرشم گفته منتظرم بچمون بزرگ شه طلاق بگیرم

بیچاره دختر هم عین خودش تربیت کرده

دقیقا

یعنی این پسره انقددد هیز و عوضی بوددد