پسره عوضی تو محلمون سوپری داره دخترای جوون همه میدونن چقد هیز و پلشته،متولد۶۷ه بعد۳،۴سال پیش رفته ی دختر متولد۸۴از روستاهای محروم و بدبخت اطراف گرفته گفته میخوام ی دختر پاک روستایی بگیرم خودم تربیتش کنم انقدددد این دختر بچه بدبختو اذیت میکرد،حتی هیزبازیاشم ادامه داد
حالا دختره هم کلا تیپش عوض شده و ب این خیانت میکنه واقعااا دلم خنک شد این پدوفیل اشغال حقش بود
سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقتنینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکنایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فک نکنمبچس اخه میگم متولد۸۴ه احتمالا تازه افتاده تو دور همسنای خودش
وقتی از یه محیط بسته وارد یه شهر بزرگ میشن اونم بچه سال نه یه دختر بالغ و عاقل همین میشه بارها دیدم دختر کمسن از جای کویک شوهر کرده کلان شهر تازه یاد گرفته پسر بازی کنه همراه شوهر داری
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!