2777
2789
عنوان

شما باشین کدومو انتخاب میکنین

182 بازدید | 33 پست

خانما بنا به دلایلی ترجیح دادیم خونمونو عوض کنیم. شوهرم گیر داده به طبقه چهارم ( ۴ از ۴ ) چون اعصابشو نداره کسی بالا سرمون تاپ تاپ کنه و بچه ای بدوعه.

دو تا واحد پیدا کردیم به پولمون میخوره خصوصیاتشونو میگم شما بگین کدومش خریدش عاقلانه تره؟

(اینم بگم اگه خونه ای خریدیم دیگه تا چند سال پول جا به جا شدنو نداریم، نظرتون خیلی میتونه بهم کمک کنه)

گزینه یک واحد خام هست،۲ خوابه، طبقه ۴ از ۴ ، ویو خوب، نوساز سال ۱۴۰۳، یه مقدار پول میمونه تا سندش بیاد بعد پرداخت کنیم، اتاقاش ۹ متری، سالن بزرگ، اشپزخونه جمع و جور، خیلی خرج داره چون واحد خام هست کمد دیواری هم نداره، ۱۱۵ متری هست.قیمتش مناسب.

گزینه دو واحد ۵ سال ساخت، ۲ خوابه، ویو خوبی نداره جلوش اپارتمانه، اتاقاش ۱۲ متری، کمد دیواری داره،سالن بزرگ، اشپزخونه بزرگ، خونه بسیار شیک و مرتب بدون خرج، طبقه ۳ از ۴، اشپزخونه فر تو کار داره، ۱۲۳ متری هست.قیمتش مناسب.

شوهرم میگه گزینه یک 

من میگم گزینه دو 

شما کدومو میگین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی اصلا کمد دیواری نداره یا جاشو داره در نداره؟؟

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

پارکینگ انباری کدومشون دارن؟

بعدم اینکه نگاه کن ببین همسایه ی خوبی داره؟

اراذل و اوباش نباشن

و اینکه دسترسی به همه چی داشته باشین

سوپری،درمانگاه،میوه فروشی و مدرسه و...

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.