2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 102 پست
بالخره یه نفر مثل خودم پیدا شد

خانوم گل شما الان کارای دیگ یا نوع اشپزیتو بگی چن نفر پیدا میشه اه اه پیف پیف بکه و چندشش بشه همه مثل هم نیستن تخت خاب خصوصیه و نباید کسی رو تخت کسی بره اتفاقا من این قسمتشو دوسدارم که جای خاب ما بوی خوذمونو میده

لایک نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بچه شون رو روی همون تخت میذارن..چطور بعد حموم راحت میرن روی تخت

خانوم مگ چن وخت یبار میری حموم که قبلش کثیف و بو گندو باشی بعدشم من نوجوون بودم باز مادرم منو نمیزاشت حتا دستمو برارم رو تشکشون چه برسه بشینم بعدشم ما انقد بدنامون تمیزه که کثیف کاریم نداریم

لایک نکنید

حالا با بدبختی بچه رو خوابوندیم تایم پیدا کردیم بگیم نیا نیا من ملحفه مو بکشم بعد    

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️