2777
2789
عنوان

چطوری به خانواده ی مذهبی بفهمونیم مام حق زندگی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من میزاره برم بیرون

ول بابام تا چن وقت پیش سخت گیر بود..

بعدش برای کنکور رفتم تهران تنهایی..برگشتم دیدم ب کل تغییر کرد بابام😂

نمدونم والا خلاصه ک دیگ گیر نمیده به بیرون رفتنم..

🎀🌸🍓🌱

نمی دونم چطوری بهشون بفهمونم دست از سرم بردارن تو زندگیم انقدردخالت نکننندارم میمیرم😭

چند مورد مثال بزن بهتر بتونیم راهنماییت کنیم

چیکار میکنن؟ کجا دوست داری بری نمیذارن؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یادت باشه آزادی رو نمیان بهت تعارف کننخودت باید بدستش بیاری بجنگ باهاشون ولی زیر بار حرف زور نرو.

اصن یه کاری باهام کردن انگاری زبونم بسته ست نمیتونم تو روشون چیزی بگم میترسم 

ازشون متنفرم😭

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

مذهبی یا طالبان مسئله‌ این است ؟اگه مذهبی هستن قاعدتاً باید رو ی تربیت درست دینی حساس باشند نه بیرون رفتن و....دوست من خانواده اش مذهبی هستن تو اجتماع هم حضور فعال داره همه جا هست خیلی هم موفق هست روابط اجتماعی گسترده هم داره ولی ضوابط دینی کاملا رعایت می کنه از حجاب و آرایش نکردن تا ارتباط نداشتن با نامحرم  و ....

اسی اینو هم به شما هم به همه کسایی که با پدرمادراشون مشکل دارن میگم، سعی کنید توی رفتارتون باهاشون سیاست داشته باشید،مثلا با حرفاتون یه دلگرمی به والدین بدید که مثلا موافق حرفا و کردارشونید و دارید سعی میکنید از خودشونم بیشتر به خودت حساسیت داشته باشی، به نظرم این تنها راهشه که از حساسیت اونا کم کنی

اصن یه کاری باهام کردن انگاری زبونم بسته ست نمیتونم تو روشون چیزی بگم میترسم ازشون متنفرم😭

بیخیال

۲۱ سالته. شده داد بزنی جیغ بزنی دعوا کنی ولی حقتو بگیر. این روزایی که اینجوری داری میگذرونی عمرته دختر. جوونیته

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

چند مورد مثال بزن بهتر بتونیم راهنماییت کنیمچیکار میکنن؟ کجا دوست داری بری نمیذارن؟

هیچ جا نمیذارن برم

هی دستور میدن باید اطاعت کنم یه چیزیو کج بذارم باهام قهرن روزی در میون باهام حرف نمیزنن نمیدونم اصلا واسه چی

باورت میشه واسه اولین بار گفتم خونه عموم اینا میمونم پیش دختر عموم

مامانم میاد میگه سواستفاده میکنی دیگه حق نداری حرفم بزنی :)

ینی چی این حرفا

نمیدونم چی بنویسم والا.....