2777
2789
عنوان

چطوری به خانواده ی مذهبی بفهمونیم مام حق زندگی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست
مذهبی یا طالبان مسئله‌ این است ؟اگه مذهبی هستن قاعدتاً باید رو ی تربیت درست دینی حساس باشند نه بیرون ...

اینا به ظاهر مذهبی ان

تو بگو طالبان

نمیدونم چی بنویسم والا.....  
هیچ جا نمیذارن برمهی دستور میدن باید اطاعت کنم یه چیزیو کج بذارم باهام قهرن روزی در میون باهام حرف ن ...

چه سخت

دلیلشون چیه تا حالا نپرسی چرا اینکارو میکنن؟

کلا اهل بد اخلاقی هستن؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مذهبی باشن باید روی اینا حساس باشن تو بیرون رفتن:یکی ظاهر که بد نپوشی، یکی ارتباط با پسر ، یکی آ ...

اینا قسمتی از مشکلاته

حتی به طرز برخورد،حرف زدن،خوابیدن،کارن کردن،کار نکردن......به همهههه چی گیر میدن

چه سختدلیلشون چیه تا حالا نپرسی چرا اینکارو میکنن؟کلا اهل بد اخلاقی هستن؟

خیلی بداخلاقن😭

فک میکنن خودشون فرشته ن پاکن مسلمونن بقیه هم احمقن اصن عقل ندارن فقط اونا خوبن

خیلی بداخلاقن😭فک میکنن خودشون فرشته ن پاکن مسلمونن بقیه هم احمقن اصن عقل ندارن فقط اونا خوبن

چه شرایط سختی💔

منم گاهی برام از این اتفاقا پیش میاد

کلاسای ورزشی ، هنری و ... هم نمیذارن بری؟ اگه بتونی بری سرگرم میشی

فعلا برای شروع بهشون بگو خودشون جاشو انتخاب کنن که اعتمادشونو به دست بیاری

اگه اصلا نمیذارن هم الان خیلی اموزشا اینترنتیه وسایلشو بگیر توی خونه انجام بده خودت مثل قالب سازی ، رزین و ....

اینا سرگرم کنندس شاید بتونی به درامد هم برسی 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️