2777
2789
عنوان

مدیتیشن با عود و شمع

439 بازدید | 25 پست

مدیتیشن با عود و شمع حالا جلوی اینه که باشه بدتر و دود کردن بخور در خانه (بجز اسفند و کندر و زاج اینا خودش دور میکنه) و واقعا میگم مدیتیشن با عود و شمع خیلی بده انجام ندید

یکی از کارایی که شمع میکنه انرژی که هنگام مدیتیشن داریدو دوبرابر میکنه حالا شما هنگام مدیتیشن ذهنتون سمت شکست عشقی بی پولی و انرژیای بد میره و بدتر میکنید و عود هم که غذای اجنه هست ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شمع روشن کردن در حالت عادی هم توی خونه بد هست ؟؟؟

خب چه دلیلی هست شمع الکی روشن بشه اگه برق رفت و نیت روشناییه اشکال نداره قبلش نیت روشناییو داشته باشید و روشن کنید 

خب چه دلیلی هست شمع الکی روشن بشه اگه برق رفت و نیت روشناییه اشکال نداره قبلش نیت روشناییو داشته باش ...

همینجوری روشن میکنم 

چون خوشم میاد از شمع 

البته قبلش مثلا میگم ب نیت آرامش 

یا ب نت سلامتی 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
واقعاچه ترسناک

بله و اینه هم صحبت کردن با خود درون اینه باعث میشه همزاد شخص وارد هالش بشه و یکی دیگه از اثراتش افسردگیه و تو اتاقی که اینه هستش یا شخص بی دلیل تا اذان صبح بیداره و بعد میخوابه یا می‌خوابه همش خواب بد و پریشون میبینه

یعنی عود‌ بده؟من با عود گل محمدی حدیث کسا خوندن کلی آرامش گرفتم و مشکلاتم حل شد

ببینیدحدیث کسا قران و زیارات و ادعیه ها چیزهایی هستن که همش نور خالصن اصلا نیاز به عود نیست 

یا امامچرا همه کارایی که من انجام میدم دارک شدتو آینه با خودم حرف میزنم وقتی تنهام

انجام ندین دیگه اگه انرژی خواستید مراقبه بدون عود و بخور و این چیزا انجام بدین مراقبه ساده 

قران بخونید 

نماز اول وقت که بالای صد نوع موجود ماوراییو از انسان دور میکنه و انرژی فول میاره بخونید

داخل افتاب شکرگزاری کنید

پیاده روی بدون کفش تو پارک انجام بدین

تهذیب نفس کنید 

ذکر بگید

اینا فرکانسو بالا میبره البته به شرط تهذیب نفس