2777
2789

ریدن به اعصابم ، جالب اینجاس خواهرش شوهرم که باردار بود دوتا پشت سر هم شیره زده کرد اصلا خونه خودش نبود الانم بخدا قسم بچه هاش بزرگ شدن ولی یک روز خونه خودش نیست یک ماه بدون اینکه بره به خونش سر بزنه خونه اوناس 

خدایا سپاسگذارم و خیلی دوست دارم 😍😍😍😍😍😍😍
آره شوهرمم بوده ، من مادرم انحراف ستون فقرات داره نمیتونه از من خوب مراقبت کنه من جفتم خیلی پایین

آهان خب مواظب خودت باش

ولی منطقی باهاشون صحبت کن بگو من احتیاج ب مراقبت دارم اونجا بیام خجالت میکشم مامان منظورم مادرشوهرته کارامو بکنه ی کم خودشیرینی هم قاطی حرفات کن قبول کردن کردن نکردنم بی خیال

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گلایه کرده توهم به شوهرت بگو من نمیتونم بدون دعوت برم خونشون که ولی خیلی دوس دارم بگن اگر بگن من ...

بهش گفتم میگه تو از خانواده ام خوشت نمیاد که نمیری اونجا ، الان وظیفه اوناس مراقب من باشن نه خاله هام درد و بلای خاله هام تو سرشون

خب حق دارن من بيشتر از خونه خودمونيم خونه مادر شوهرمم  بازم راضي نميشن دوست دارن كلا بمونيم پيش ...

گلرو جون منم دوست دارم برم ولی اصلا آداب معاشرت بلد نیستن یک دفعه اون احترام بذاره ده دفعه بعدش من میرم

مادرشوهر من به شوهرم گفته بود فریبا چطوره دوسه روزه حرف نزدیم باهم چیکارا میکنه

شوهرم اومد داد و بیداد که چرا محل نمیزاری به مامانم😂بعدشم یه هفته قهر کرد منم به مامانش گفتم دعواش کرد کلی

معمولا خانواده همسر یه گلایه یا انتظار ساده دارن ولی شوهرامون برخوردشون مهمه

بهش گفتم میگه تو از خانواده ام خوشت نمیاد که نمیری اونجا ، الان وظیفه اوناس مراقب من باشن نه خاله ها ...

الهی خاهر الهی

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

خونه خاله ام بودم دیدم واسه ناهار شوهرم با یه ظرف غذا اومد دیدم آش درست کردن یه کمم دادن برای ما به شوهرم گفتم چرا گرفتی اون باید میگفته بریم خونشون مگه ما آش نخورده ایم

گلرو جون منم دوست دارم برم ولی اصلا آداب معاشرت بلد نیستن یک دفعه اون احترام بذاره ده دفعه بعدش من م ...

ااا پس چرا ميگن نمياي😕 بالاخره دوست دارن بري يا دوست ندارن😕

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻