2777
2789
همین بگو ، والا معلوم نییت فازشون چیه

من خودم اگر بودم زنگ میزدم خیلی راحت و با متانت میگفتم. 

انگار دختر اونا فقط دختره

بگو چطوره دختر شما همش خونه مادرشه منم خونه مادرم راحتم ، مادرم نمیتونه خالم جاش میکنه

ایششششش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو من روم نمیشه برم اونجا خصوصا که خواهرت همیشه اونجاس اگه دل مامانت واقعا برا من میسوزه ی ...

خونه من فاصله اش تا خونه مادر و مادرشوهرم خیلی زیاد با ماشین ۳۰دقیقه طول میکشه تازه آژانس ، بخدا من کارام خودم انجام میدم بدم میاد خونه ام کثیف باشه کسی دیگه بیاد کارام بکنه ، فقط مشکل من اینه خوشم نمیاد بدون دعوت جایی برم وظیفه مادرشوهرمم بهم زنگ بزنه دعوت کنه

خدایا سپاسگذارم و خیلی دوست دارم 😍😍😍😍😍😍😍
 من خودم اگر بودم زنگ میزدم خیلی راحت و با متانت میگفتم.  انگار دختر اونا فقط دختره ...

به حدی خواهرشوهرم خونه مادرش که همسایه ها گفتن مگه دخترت زندگی نداره ، یک ماه از سفر مشهد برگشته هنوزم خونه اش نرفته جالب اینجاس مادرشوهرم مثل کنیزش حتی پوشک بچه اش عوض میکنه اون یکی میبره دستشویی دست به سیاه و سفید نمیزنه 

درسته وقتی بارداری  با شرایط خاص وظیفه ایشونه که احوالپرسی کنه .

بنده خدا قبل بارداری احوال نمیپرسیدن الانم ماهی یک بار زنگ میزنه در حد یک دقیقه ولی دریغ از یک ذره تعارف که بگه تنهایی بیا خونه ما

به حدی خواهرشوهرم خونه مادرش که همسایه ها گفتن مگه دخترت زندگی نداره ، یک ماه از سفر مشهد برگشته هنو ...

دقیقا همینایی که گفتیو به شوهرت بگو.

قلق شوهرت دسسته چجوری بگی بهش عصبانی نشه.اصلا بگو من کارام زیاده برم اونجا علاوه بر خواهرت منم سربارش میشم گناه داره

همون بهتر کا کار نکنن برا ادم منت نشه