بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اون شخصی که پیشش رفته بود رو میشناختم یعنی خیلی ها اینجا قبولش دارن ساکت خارج از کشوره هروقت مسافرت میاد ایران ملت صف میکشن براش التماسش میکنن پولا اینا هم نمیگیره طرف که بگی شیاد باشه
مادرشوهرم وقتی سر شوهر من حامله بوده ، یکی از همسایه های تو روستاشون بهش میگه اسم پسرش رو علی بزاره.. تا سه بار هم میره تذکر میده ولی اینا گوش نمیدن و سعید میزارن.. شوهر من که کلا آدم نرمالی نبود.. به شدت افسرده و منزوی .. حتی برای مشکلاتش چند بار میبرن پیش دعانویس براش سفره پهن میکنن... ماهم که آخرش جدا شدیم ، ولی همش به من اصرار میکرد تو اسم پسرت رو علی بزار.. والا منم نزاشتم.. جالبه که ۳ تا پسر دیگه هم آورده ولی علی نزاشته.. 🤦♀️
دایی پدر زن دوستم هست میگفت که از اجداد نمیدونم چی چی هست اینا جدش خیلی معتبره مردم رو هم قبول نمیکنه ببینه دیگه یکی خیلی اسرار کنه و بخواد کار خیر کنه مثلا
من که بهش گفتم به هیچ عنوان قبول نمیکنم ولی خب ترسناک بود داستانش