2777
2789

من اعتقاد ندارم 

ولی همکارم یه بار پیش به نفر رفته بود بهش گفته بود اسم خودت و پسر کوچیکت سنگینی می‌کنه برو اسم رو عوض کن 

اومد تو اداره تعریف کرد  و کاری هم نکرد گفت چرت می‌گه

چند ماه دیگه خانوادگی داشتن میرفتن تصادف کردن خودش و پسر کوچیکه فوت شدن

هیچ خبری نیست ...😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب حجت شرعی نیست، مثلا یکی تو خواب بگه فلان کار رو بکن، واجب به انجامش نیستید 

دلیه بخوای انجام بدی یا نه

ولی در کل اصلا به خواباتون توجه نکنید، دنبال تعبیرش نباشید، چه خواب خوب، چه بد، کلا اهمیت ندید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
شاید اتفاقی بوده... چه ترسناک

اون شخصی که پیشش رفته بود رو میشناختم یعنی خیلی ها اینجا قبولش دارن ساکت خارج از کشوره هروقت مسافرت میاد ایران ملت صف میکشن براش التماسش میکنن پولا اینا هم نمیگیره طرف که بگی شیاد باشه 

هیچ خبری نیست ...😉

مادرشوهرم وقتی سر شوهر من حامله بوده ، یکی از همسایه های تو روستاشون بهش میگه اسم پسرش رو علی بزاره.. تا سه بار هم میره تذکر میده ولی اینا گوش نمیدن و سعید میزارن.. شوهر من که کلا آدم نرمالی نبود.. به شدت افسرده و منزوی .. حتی برای مشکلاتش چند بار میبرن پیش دعانویس براش سفره پهن میکنن... ماهم که آخرش جدا شدیم ، ولی همش به من اصرار میکرد تو اسم پسرت رو علی بزار.. والا منم نزاشتم.. جالبه که ۳ تا پسر دیگه هم آورده ولی علی نزاشته.. 🤦‍♀️

مادرشوهرم وقتی سر شوهر من حامله بوده ، یکی از همسایه های تو روستاشون بهش میگه اسم پسرش رو علی بزاره. ...

اینو نگفتم که اون همسایه چند بار خواب میبینه یه آقای سبز پوش بهش میگفته

خب چه سودی به حالش داره اینکارا پس؟

دایی پدر زن دوستم هست می‌گفت که از اجداد نمی‌دونم چی چی هست اینا جدش خیلی معتبره  مردم رو هم قبول نمیکنه ببینه دیگه یکی خیلی اسرار کنه  و بخواد کار خیر کنه مثلا 

من که بهش گفتم به هیچ عنوان قبول نمیکنم ولی خب ترسناک بود داستانش

هیچ خبری نیست ...😉
خواب حجت شرعی نیست، مثلا یکی تو خواب بگه فلان کار رو بکن، واجب به انجامش نیستید دلیه بخوای انجام بدی ...

مادرشوهرم خواب دیده یکی بهش میگه اسم بچه روبزارین آسنا درصورتی که توخوابش نشونه ای ازمن وهمسرم نیست که بگیم شاید بچه ما بوده

مادرشوهرم خواب دیده یکی بهش میگه اسم بچه روبزارین آسنا درصورتی که توخوابش نشونه ای ازمن وهمسرم نیست ...

واجب نیست بزاری، اگه دلت میخواد بزار 

من یه بار کسی برام خواب دیده بود که باید فلان کار رو بکنم، منم تماس گرفتم با دفتر مرجع گفتم، اونا گفتن نیازی به انجامش نیست چون خواب ملاک نیست 

منم انجامش ندادم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم