2777
2789
عنوان

اخه پس چیکار کنیم🤦‍♀️

130 بازدید | 20 پست

یه خانمی تاپیک زده با کان دوم باردار شده

یه خانم دیگه هم الان تاپیک زدن با آیودی باردار شدن

منم تازه ازدواج کردم روش پیشگیریم کان دومه ولی ظاهرا اعتمادی نیس ! یه استرسی گرفتم بیا و ببین، اخه پس چه روش مطمئنه🤦‍♀️😂😂

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعی+کاندوم+قرصاگر واقعا بچه نمیخوای

عوارض قرص زیاده ترجیح میدم نخورم ولی طبیعی با کاندوم رو موافقم

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
واقعا هیچ روشی صددرصدی نیست

ادم انقد استرس میکشه که نمیفهمه داره چیکار میکنه

عوارض قرص زیاده ترجیح میدم نخورم ولی طبیعی با کاندوم رو موافقم

باز اینم خوبه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

از ابتدای رابطه باید کاندوم استفاده بشه، بعد از اتمام هم حتما حتما کاندوم چک بشه اگه سوراخ بود، قرص بخور

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

از ابتدای رابطه باید کاندوم استفاده بشه، بعد از اتمام هم حتما حتما کاندوم چک بشه اگه سوراخ بود، قرص ...

چجوری چک کنم؟ اب بگیرم توش بیینم سوراخه یا نه؟

طبیعی هم مرد خودش باید حواسش باشه، من چندددد سال طبیعی جلوگیری میکردیم چیزی نشد 

چند سال هم آیودی داشتم چیزی نشد

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

ادم انقد استرس میکشه که نمیفهمه داره چیکار میکنه

دقیقا منم تازه ازدواج کردم از این پریودی تا پریودی بعدی از استرس میمیرم 

یکی دوروز هم پریودم عقب بیوفته دست به دامن خدا میشم

طبیعی هم مرد خودش باید حواسش باشه، من چندددد سال طبیعی جلوگیری میکردیم چیزی نشد چند سال هم آیودی داش ...

واقعا جرئت داشتین که طبیعی جلوگیری میکردین فقط

چجوری چک کنم؟ اب بگیرم توش بیینم سوراخه یا نه؟

نه عزیزم، در بیاره و هواش را بگیر گره بزن فشارش بده ببین ازش میریزه یا نه، توی کلاس قبل ازدواج به ما یاد داد 

دقیقا منم تازه ازدواج کردم از این پریودی تا پریودی بعدی از استرس میمیرم یکی دوروز هم پریودم عقب بیوف ...

منم همینطور

البته ماه بعد میرم خونه ی خودم و رابطم کامل میشه و از الان فکرش میاد توی سرم که چه کاری بهتره

واقعا جرئت داشتین که طبیعی جلوگیری میکردین فقط

واقعا همسرم خودش حواسش هست خیلی سفته😁