2777
2789
عنوان

قرص ریتالین کسی خورده

69 بازدید | 6 پست

بچه ها اگه پزشک تجویز کنه مشکلی نیست ؟؟آخه میگن خطرناکه برای adhdخفیف نوجوان اصلا مشکل آنچنانی نیست واقعا ولی گاهی کم توجهه کمی از عوارضش میترسم 

پزشک تو سایت هست؟؟اگه میشناسید تگ کنید

از عوارضشم اگه میتونید بگید🙏

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

باید پزشک تجویز کنه 

بعد معمولا تا یکسال حتما جواب میگیرن 

بعد از یکسال اگه پدر مادر حس کنن دیگه قرص اثر نداره   مشکلات دیگه ای در سیستم اعصاب هست که این قرص دیگه نتونسته جواب بده ولی اگر مشکل فقط کمبود توجه باشه این قرص جوابگو هست

اکثر اینایی که میگن قرص ریتالین خوردن بدتر شدن به خاطر اینکه اونا فقط یه مشکل نداشتن چندین مشکل دیگه هم داشتن که بعد یکسال مصرف ریتالین معلوم میشه

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
باید پزشک تجویز کنه بعد معمولا تا یکسال حتما جواب میگیرن بعد از یکسال اگه پدر مادر حس کنن دیگه قرص ا ...

بله پزشک تجویز کرده

اما من از عوارضش میترسم میگن تیک عصبی و اعتیاد به قرص از عوارضش هست نمی دونم درسته یا نه اما اینو که دیدم کلا دو دل شدم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله پزشک تجویز کردهاما من از عوارضش میترسم میگن تیک عصبی و اعتیاد به قرص از عوارضش هست نمی دونم درست ...

من این حرفایی که گفتم  رو از دکتر فرهنگ هلاکویی شنیدم جدیدا

اما خیلی قبل تر تقریبا ۱۲ سال پیش توی مدرسه ی 

دخترم یه روانشناسی اومده بودن صحبت کردند گفتن مد شده پزشکا قرص ریتالین رو سریع تجویز میکنن از پدر مادرا خواهش می‌کرد که ریتالین همون شیشه هست ندین به بچه هاتون 

ولی من صحبت های دکتر هلاکویی رو بیشتر قبول دارم 

به نظرم پزشکان  بیمارستان امام خمینی که زیر نظر استادهای دانشگاه تهران هست اونجا ببرین که روی پسرتون چندین پزشک استاد نظر بدن خیالتون هم راحت باشه

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد

@نسترن2023 عزیزم یادمه شما پزشک بودید خوشحال میشم نظرتونو بگید

@نسترن2023 عزیزم یادمه شما پزشک بودید خوشحال میشم نظرتونو بگید

سلام دوست عزیز من، ببخشید که دیر سری به سایت زدم 

من راجع به ریتالین تجربه ای ندارم، چون روانپزشک نیستم 

عوارض دارو زیاده ولی مثل هر دارویی باید فواید و مضرات رو در نظر گرفت، اگه دکترتون تشخیص داده و به دکترتون اعتماد دارید استفاده کنید، حتما درست دونستند که تجویز کردند 🙋💐