2777
2789
عنوان

دعوای شدید با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 31 پست
بعد گریه میکردکو حالم بد بود دوس داشتم بغلم کنه ولی نکرد ولی من اونو بغل کردمو گفتم من دوستت دارم اگ ...

خب عزیز من اگه این کاروهمون اول میکردی،دیگه احتیاج به کارای نادرست نبود 

💕خداوندروزی رسان بی حساب من است💕
اگر خیانت کرده یا ازش دل چرکین هستی نمون اگر موندی زندگی کن منت سرش نزار چون خودت خواستی بمونی

خودمم میدونم کارم اشتباهه ولی نه دلم صاف میشه نه بخاطره بچهام میتونم جداشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا میگم کاش نرفته بودم موندم تو رو در وایسی

نذاربچه هات تواین تنش های مسخره بزرگ بشن روحشون هزارتا آسیب میبینه اینها هم توآینده گرفتارمیشن 

بذارتاتوخونه ی شماهستن پادشاهی کنن

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

کار ب خیانتش ندارم چون اینجا تو این دعوا موضوع ی چیز دیگه بوده و شما هم حالا ب هر دلیلی تصمیمت موندن بوده 

ولی خیلی اینجا بچه بازی درآوردی 

اول ک شوهرت غر زد میتونستی با خنده و شوخی جمعش کنی تموم شه ولی بیشتر کشش دادی و همه حرفی زدی باعث شدی خودتم حرفای خوبی نشنوی  

اون حلق آویز کردنه ک دیگه نهایت بچه بازی بود 

کار ب خیانتش ندارم چون اینجا تو این دعوا موضوع ی چیز دیگه بوده و شما هم حالا ب هر دلیلی تصمیمت موندن ...

اره واقعا کارم خیلی زشت بود گاهی میگن یکی کمبود محبت داره واقعا منو میگن موقع دعوا

من اگه یه کاری داشتمو یه پس انداز و اینکه بچهارو بهم میداد جدا میشدم اما این به فرصتو بهش دادم میخام سعی کنم دیگه به روشم نیارم خدایی خودمم خسته شدم از این اخلاقه گندم