2777
2789

شکلات بخور 

موزیک شاد

فیلم طنز 

طبعیت گردی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای درمان قطعی افسردگی،استرس،ریزش مو،مشکلات پوستی وجوش،رفلکس‌معده و ورم‌معده و سوزش معده،کبد چرب درد های عضلانی و استخوانی، انواع عفونت،درد های پریودی پودر‌"ابردوا" استفاده کنین

هم‌گیاهیه هم‌کاملا بدون عوارض

(ابردوا به معجزه قرن معروفه)

اگه ایتا دارین وارد‌ این‌کانال بشین و اثراتشو ببینین

https://eitaa.com/joinchat/1047397154C7177224b86

بعدش که افسردگی نداره ..اون برای قبلشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

من افسردگی قبل پریود دارم 

بعد پریود نجات پیدا میکنم شبیه مستا میشم 😂💔

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

من قبلش خیلی افسرده میشم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚