2777
2789
عنوان

صاحب خونمون به مامانم گفت بی حیا

1226 بازدید | 39 پست

نزدیک یک ساله اومدیم توی این خونه که مشکل آب و گاز داشته و کسی به ما چیزی نگفته الکی قول دادن که درست میشه اینم بگم ۸ ماه پیش بابام توی همین خونه فوت کرد به خاطر نشتی گاز ابگرمکن ،حمام آتیش گرفت بابامم توی حمام بود ،از وقتی ما اومدیم توی این خونه ابمون قطع بوده کم پیش میومد آب داشته باشیم توی این دو ماه اخیر بعضی وقتا ۶ روز کامل ما آب نداریم خودتون تصور کنید چقدر زندگی سخت میشه بعضی وقتا گریه م میگرفت ،نمیتونستم برم دستشویی دل درد میگرفتم یا مثلا کلی مهمون از راه دور میومد یهو آب خونمون قطع میشد😥😢

بعد این آقا که صاحب خونه ی ما هست قول و قرار الکی داده چندبار گفت مشکل آب رو حل می‌کنه ولی انگار نه انگار ماهم دیگه خسته شدیم ،از مامان منم می‌ترسه و خجالت می‌کشه خودشو قایم می‌کنه ،مامانمم بهش گفت چرا خودتو قایم میکنی بیا بنگاه تکلیف آب خونه رو مشخص کن و ....

هرچی هم زنگ می‌زدیم جواب نمی‌داد مامانم بهش پیام داد اگر لازم باشه میام میشینم دم در خونتون تا مشکل ابو حل کنی این آقا هم بهش بر خورده ( به ما و بابام گفته بود هرچند سال میخواید بشینید توی این خونه ) دیشب دیدیم مستاجر آورده خونه رو ببینه که بده اجازه مامانم زنگ زد بهش گفت چرا مستاجر آوردی شما به من قول داده بودین.... اونم گفت شما مستاجر خوبی نیستی حق نداشتی بگی میام میشبنم دم در خونه ت، بی حیایی که این حرفو زدی ... واقعا خیلی خیلی ناراحتم نمیدونم چطوری جوابشو بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابات کشتن نگران اینی که گفته بی حیا ؟؟؟

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

خدا حواسش به همه چی هست 

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

خوب چرا نمیرید؟ چرا اگر مشکل گاز داشت و پدرتون فوت کرد شکایت نکردید

شرایط اسباب کشی نداریم سخته الان 

به خدا ما خودمون صاحب خونه این مستاجر داریم هیچوقت انقدر اذیتش نکردیم همیشه بهشون محبت داشتیم و داریم با اینکه غریبه ایم

وقتی آب ندارین 

گاز مشکل داره 

باباتم که بخاطر مشکل گاز فوت شد 

اول برین ازش شکایت کنین بخاطر فوت پدرتون 

بعدم خودتون خونه رو تخلیه کنین 

میخواین چیکار این خونه رو با این همه دردسر 

والا ما یه ساعت برقمون بره و پمپ آب کار نکنه و آب نداشته باشیم سکته میکنیم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊