2777
2789
عنوان

صاحب خونمون به مامانم گفت بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی آب ندارین گاز مشکل داره باباتم که بخاطر مشکل گاز فوت شد اول برین ازش شکایت کنین بخاطر فوت پدرتو ...

نمیتونم در مقابل حرفش ساکت بمونم چی بهش بگم که دلم خنک بشه؟ بفهمه حرف بدی زده

شرایط اسباب کشی نداریم سخته الان به خدا ما خودمون صاحب خونه این مستاجر داریم هیچوقت انقدر اذیتش نکرد ...

چرا هر چی بیشتر پست می‌زاری من گیج تر میشم شما خودتون خونه دارین بعد اومدین مستاجری؟

باهاش درگیر نشو.. هم خودت اذیت میشی و بیشتر اعصابت خورد میشه هم ممکنه اگه بخواید بلند بشید سر پول دادن باهاتون خیلی همکاری نکنه...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
احتمال دادیم به خاطر سهل انگاری بابام بوده باشه...

چه سهل انگاری دختر 

اون خونه گازش مشکل داشته ، ابگرمکن خراب بوده 

هیچ کاری نکردید ک پروو شده 

از یه وکیل مشورت بگیررررر

اخه این چه حرفیه ک میگی 

کارشناس هست ، تشخیص داده میشه 

غلط کرده مردک ب مادرت گفته بی حیا ، برو املاک بگو تا سر یک سال بلند نمیشم ، بعدم باید اب خونه درست شه طبق قرارداد 

مردک هیچ کی کاریش نکرده دم در اورده 

چرا هر چی بیشتر پست می‌زاری من گیج تر میشم شما خودتون خونه دارین بعد اومدین مستاجری؟

خونه ی خودمون شهر دیگه ای هست اونجا کسی رو نداریم ولی اینجا فامیل و آشنا زیاد داریم

وای من دلم ب حال بابات سوخت خدا رحمتش کنه چرا شکایت نکردید از صاحب خونه؟؟یکم هنگ کردم از فوت بابات ن ...

مطمئنی از فوت بابام ناراحت نشدم؟ چه حرفایی میزنید 

اصلا اشتباه کردم که تاپیک زدم