2777
2789
من الان ۱۹ سالمه تقریبا زندگیم بدون اینستا و نمیدونم ویرالها هیچ عقب موندگی ای ندارن یجاهایی رفیقام ...

همه مثل شما اعتماد بنفس بالایی ندارن این که رفیقات یچیزایی بدونن که تو ندونی و اعطلاعاتشو نداشته باشی احساس بدی به ادم میده و اینکه ما سیع میکنیم استفاده مفید کنیم  بزرگترا شاید نیاز نداشته باشن ولی نوجونن ها برای درک و داشتن روابط اجتماعی بالاتر و همچینن اعتماد بنفس بیشتر به این فضاها نیاز دارن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون روانی ان و فقط دنبال نود و عکسنتازه اوضاع من خراب تره من با یکیشون رفتم تو رابطه ...حضوری هم د ...

دقیقاااااا بخدا ی رفیق سه ساله داشتم الانا با چند نفر رابطه نا.مشروع داره بخدا همش می ترسیدم ازش می‌گفت چرا ازم می‌ترسی بعد بهم می‌گفت بیا درس بخون بیا دانشگاه نزدیکم تا بیام پیشت...من اصلا میگفتم نمی‌خوام تو رو ببینم خدارو شکر بهش پیام دادم ک دیگه نمی‌خوام باهات حرف بزنم دیگه ولش کردم اوضاع یسریا خیلی خیطه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

همه مثل شما اعتماد بنفس بالایی ندارن این که رفیقات یچیزایی بدونن که تو ندونی و اعطلاعاتشو نداشته باش ...

اره اگه استفاده سالم ازش بشه منم موافقم 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

دقیقاااااا بخدا ی رفیق سه ساله داشتم الانا با چند نفر رابطه نا.مشروع داره بخدا همش می ترسیدم ازش می‌ ...

اصلا پسری که با چند نفر بوده باشه برام کنسله 

یعنی چی با چند نفر همزمان حرف میزنن یا رابطه دارن