2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عاشق پسره بودی؟ حاضر بودی براش همه کار کنی؟. یعنی کارهایی که در توانت بود مثلن

عاشق که نه ...

ولی دوستش داشتم

هرکاری هم حاضر نبودم براش بکنم 

یکی از معیار هام این بود که طرفم اهل دود و دم نباشه و دست و دلباز باشه 

دیدم این معیارامو داره کم کم ازش خوشم اومد 

که واقعا اشتباه کردم 

عاشق که نه ...ولی دوستش داشتمهرکاری هم حاضر نبودم براش بکنم یکی از معیار هام این بود که طرفم اهل دود ...

خو منم اهل دود و مشروب نیستم. ولی خو این کافی نیست. باید معیار کلی در نظر بگیری 

اگر عاشق باشی همه کار می‌کنی؟ 

میترسم عشق آینده من این کارا رو انجام نده

هیق
خو منم اهل دود و مشروب نیستم. ولی خو این کافی نیست. باید معیار کلی در نظر بگیری اگر عاشق باشی همه کا ...

چه کارایی رو انجام نده؟

خودت چی واسه دختره چه کارایی کردی 

واسش هرکاری کردی؟

اصلا بهش توجه کردی یا عاشقش بودی؟

خو منم اهل دود و مشروب نیستم. ولی خو این کافی نیست. باید معیار کلی در نظر بگیری اگر عاشق باشی همه کا ...

تنها معیارم اینا نبود که

من میخواستم بهم خیانت نکنه 

خسیس نباشه ... تو رابطه کم نذاره و یه موقع هایی یه کارایی کنه حس کنم دوستم داره

میخواستم بهم متعهد باشه ..

چه کارایی رو انجام نده؟خودت چی واسه دختره چه کارایی کردی واسش هرکاری کردی؟اصلا بهش توجه کردی یا عاشق ...

من همه کار میکنم پول بیرون رفتن همه کار 

باید کلن قدرشناس باشه

چت با پسرا نکنه 

با رفیق  

پسرای فامیل 

دیگه خودت متوجه میشی چی دارم میگم. 

والا اونم. شرط گذاشته من اجرا میکنم

هیق
من همه کار میکنم پول بیرون رفتن همه کار باید کلن قدرشناس باشهچت با پسرا نکنه با رفیق پسرای فامیل دی ...

منم معیارم همین بود 

خودمم با پسر دیگه ای به جز اون حرف نمی زدم 

و از اونم انتظار داشتم مثل خودم باشه

من بهش اعتماد کرده بودم ولی اشتباه کردم 

همه چیز پول نیست ...

باید متعهد باشی به طرفت ...

منم معیارم همین بود خودمم با پسر دیگه ای به جز اون حرف نمی زدم و از اونم انتظار داشتم مثل خودم باشهم ...

حالا نگران هم نباش. دنیا به آخر نرسیده. یکم باید برات تجربه بشه 

مشخصه دختر زندگی کنی هستی. بهترش برات میاد. من یک زمانی بود. غرق تو لجن بودم غرق تو دخترای خیانت کار. ولی بعدش فرشته اومد تو زندیگم. 

هیق
الان چرا داری از فعل حال استفاده میکنی ؟دوباره حتما برگشتی به رلت ؟نه اون خسیس نبود

ن برنگشتم  اون ماله قدیم بود اتفاقا همشون مجازی بودن. 

خوبه پس 

الان یکی بهتر اومده که قراره ازدواج کنیم 

هیق
حالا نگران هم نباش. دنیا به آخر نرسیده. یکم باید برات تجربه بشه مشخصه دختر زندگی کنی هستی. بهترش برا ...

من نه نگرانم نه ناراحت 

من از اون گذشتم و متوجه شدم که ادم زندگیم نبوده 

دیگه هم نمی خوام بهش فکر کنم

ن برنگشتم اون ماله قدیم بود اتفاقا همشون مجازی بودن. خوبه پس الان یکی بهتر اومده که قراره ازدواج کن ...

خوبه پس شما پسرا همش دنبال جایگزینین

برو ازدواج کن خب من چیکار کنم 

الان هم داری با من حرف میزنی خیانت محسوب میشه