2777
2789
عنوان

رشته انسانی هااای دیقه بیاین

88 بازدید | 14 پست

رشته انسانی.. والا از هرکی میپرسم سخته و... میگه هر چیزی سختیه خودش و داره.. خب این که معلومه😐روزی چند ساعت درس میخونید دبیرستانیا؟ بد اینکه رشته روانشناسی در آینده اصلا بازار کار خواهد داشت؟! روانشناسی عمومی دقیقا چی کار میکنه؟ یا چطوری حقوق میگیره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مدنظرت شغله که فرهنگیان تضمینیه

مابقی شاخه هاش بستگی به تلاش خودت داره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

میخوای بری انسانی ؟ 

راز موفقیت من تو درسام این بود: سر کلاس گوش میدادم با دقت و فعالیت میکردم جواب سوال میدادم پرسش و پاسخ اصلا از این چیزا فرار نمیکردم

متوجه نمیشدم سوال می‌پرسیدم حتی دوستام ک میرفتن تو حاشیه سر کلاس و حرف میزدن ولشون میکردم 

اینجوری درسو نمیخوندمم بلد بودم

میخوای بری انسانی ؟ راز موفقیت من تو درسام این بود: سر کلاس گوش میدادم با دقت و فعالیت میکردم جواب س ...

آها آخه من شنیدم عربی‌ تخصصیه... خیلی سخته؟ بد درون‌گرام تو کلاس همیشه ساکتم موقع کنفرانس که هر کاری میکنم استرس میگیرم

آها آخه من شنیدم عربی‌ تخصصیه... خیلی سخته؟ بد درون‌گرام تو کلاس همیشه ساکتم موقع کنفرانس که هر کاری ...

تو عربی چیزی ک برات آسون تره بیشتر کار کن از دبیر سوال بپرس

ن سخت نیست اصلا ترجمه ت رو فول کن

باید فعال باشی اینجوری معلمم ازت طرفداری میکنه و ارفاق حتی

کنفرانس دادن تو یادگیری خیلی خوبه چون خودت میری مرور میکنی تحقیق میکنی و اینا تو ذهنت موندگار میشه

حفظیات در چه حدی باید خوب باشه؟

ببین من دوران راهنمایی معدلم بین ۱۷ تا ۱۸ و نیم نزدیک ۱۹ متغیر بود

الان خیلی اذیت نمیشم برا حفظیات نمیدونم چجوری بگم..

ببین تاریخ ب نظرم درس سختیه ولی درسایی مثه جامعه شناسی ، فارسی ، فنون و اینا سخت نیس درسای شیرینیه

[۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯