2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ظریفم☺   دوست داشتم معمولی بود یکم هیکل بودم

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
والا من استخون بندیم درشته تنها مزیتی که داره اینکه 74 کیلوعم ولی اصلا نشون نمیده😅😂 نشون میده ها، ...

😐😐😐چقدر خودشیفته ای بابا کجا آدم ۷۴کیلوییی ۶۰کیلو نشون میده

یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.

درست میگه ادم درشت چاق هم بشه زیاد مشخص نیست 

منم الان چون درشت و قد بلندم با اینکه باردارم و شدم 80 کیلو محاله کسی باور کنه 80 کیلو هم 

درصورتی که ادم قد کوتاه و استخوان بندی ریز  اگه بشه هشتاد کیلو کپل میشه 

اما من هنوزم لاغر اندامم با اینکه 8 ماهه باردارم 😁

ببخشید اگه جوری گفتم که اینجوری متوجه شدین🫠 چون استخون بندیم درشت تره وزنم توی شونه ها... پخش شده و شکم و اینا کوچیک تر نشون داده میشه

....💖!
ببخشید اگه جوری گفتم که اینجوری متوجه شدین🫠 چون استخون بندیم درشت تره وزنم توی شونه ها... پخش شده و ...

استخون بندیت درشت باشه اگه قدت بلند باشه مشخص نیست قدت چند تاس

درست میگه ادم درشت چاق هم بشه زیاد مشخص نیست منم الان چون درشت و قد بلندم با اینکه باردارم و شدم 80 ...

خب قدت بلنده به خاطر همونه