2777
2789
عنوان

علت خیانت

152 بازدید | 12 پست

علت خیانت پسر به دوست دخترش میتونه چی باشه؟ و همچنان با دختر ادامه بده ولی دختره نمیدونه که پسره جز اون با دخترای دیگه هم هست 

(موضوع مربوط ب خودم نیست)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا کلا دوست دختر دوست پسر و این چیزا درست نیست حالا خیانت تو این چیزا

خیلی اینجور رابطه هارو جدی گرفتین تو زندگی زناشویی هم خیانته چه برسه به این چیزا کخ هبچ‌تعهدی نبست و فقط برای خوش گذرونیه

پسره لاشی و تنوع طلبه و دختره هیچ تقصیری نداره تا وقتی که بهم متعهد نیستن و ازدواج نکردن پسره غلط می‌کنه در عین حال رابطه به دختر خیانت کنه حتی توی ازدواج هم والا من قبول ندارم. چه برسه به روابط دوست پسر دوست دختری که اصلا نباید در عین حال خیانت موند تو که انقد تنوع طلبی دخترو ول کن برو پی زندگیت دیگه اه.  (دوستان لایک نکنین خواهشاً فقط ریپلای اگه هم نظر بودید «اکانت دست دو نفره» ) 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞