2777
2789
عنوان

کسایی که دارن کنکور میخونن بیان

117 بازدید | 16 پست

خانوما من ۲۳سالمه.ی بچه ی دوساله هم دارم ب‌نظرتون اگه الان شروع ب خوندن کنم میتونم فرهنگیان بیارم؟

اصلا رتبم برای فرهنگیان باید چند باشه؟

روزی چند ساعت باید درس بخونم؟

برای درسایی مثه زبان و عربی و ریاضی که خیلی مشکل دارم باید معلم خصوصی بگیرم یا با فیلمای اموزشی ک تو مجازی هست میتونم یاد بگیرم؟

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

فیلمای مجازی جوابه

منطقه چندی؟ 

منطقه ۲ باشی زیر ۱۰۰۰ 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

سقف سنی داره فرهنگيان... نهایت 24 بود فکرکنم... 

کنکورش جدا شده.. اصلا درسای ریاضی و... نداره

کنکور فرهنگیانه

اولین بارم امسال گرفتن از بچه ها.. 

رتبه و تراز خیلی خوبی ام میخواد اگه مثلا منطقه1 باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سقف سنی داره فرهنگيان... نهایت 24 بود فکرکنم... کنکورش جدا شده.. اصلا درسای ریاضی و... ندارهکنکور فر ...

چی باید سرچ کنم گوگل ببینم چ درسایی باید بخونم

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
فیلمای مجازی جوابهمنطقه چندی؟ منطقه ۲ باشی زیر ۱۰۰۰

منطقه دو ام

منطقه دو ام

اها

میتونی عزیزم اکثرا از مهرماه استارت میزنن🤍✨️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

سلام  صد درصد میتونید

برای ساعت مطالعه مونده به سطح یادگیزی تون به پایه تون که چطکریه قویه یا ضعیف

ولی ساعت مطالهه رو ۶ ۷ ساعت شروع کنید تا ۹ ساعت اگه تونستید کم کم زیاد کنید

برای عربی فیلمای استاد فلاح رو ببنید

ریاضی رو سراغ ندارم 

فلسفه منطق رو اموزشای محمدرضا مدنی رو تهیه کنید

سعی کنید روان و اقتصاد رو نزدیک ۱۰۰ بزنید چون خیلیا اقتصاد روان  فلسفه منطق رو نمیزنن( البته اگه رشته تون انسانسه)

سلام صد درصد میتونیدبرای ساعت مطالعه مونده به سطح یادگیزی تون به پایه تون که چطکریه قویه یا ضعیفولی ...

رشتم انسانیه

میشه راهنماییم کنی

چه کتاب تستی بخرم

اصن شرایط سنی دانشگاه فرهنگیانو دارم؟

سلام صد درصد میتونیدبرای ساعت مطالعه مونده به سطح یادگیزی تون به پایه تون که چطکریه قویه یا ضعیفولی ...

کنکوری هستی خودت؟

بله جانم

تاپیک آخرم اگه خواستی بیا😍🤍