2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه و مادرشوهر رو مخ

1560 بازدید | 87 پست

کارای شوهرم دیگه واقعا ازاردهنده شده

دیروز تو مهمونی مادرشوهرم گیر داده که بیاید پیش ما بشینید 

منم هی میگم نه اینجا نشستیم راحتیم و اونجا گرمه

بعد شوهرم پاشد که اینجا جا نیست من میرم پیش مامانم

🫥

بعد باباش میگه اره پسرمممم بیا پیش خودممم

منم با شوهرم دعوا گرفتم که اخه چرا زنتو ول میکنی میری پیش مامانت 

خب میموندی ور دل ننت جفتتون راحت بودید دیگه

بهش میگم خواهرت بچه کوچیک داره هرکدوم یه طرف سفرن هی نمیگه بیا پیش من

بعد مامان تو که پسرت ماه دیگه دنیا میاد رو همش میخواد بغل خودش نگه داره

شوهرم ته ریش داره تا بهش میگن وای صورتت پر مو شده

سریع به حرف اونا ریشش رو میزنه

صدبار هم گفتم که من ته ریش رو دوست دارم و اینا

ولی در نهایت حس اینکه من اولویت دومم منو میکشه

حالا بچه دنیا بیاد الویت سوم میشی با این اوصاف

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه

حالا مگه مهمونی تاجگذاریه جایگاه مهم باشه

خب بره اونطرف بشینه

چه چیزایی براتون مهمه

همینه شوهراتون فکر میکنن خدا هستن 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

حالا بچه دنیا بیاد الویت سوم میشی با این اوصاف

منم گفتم بهش بچه دنیا بیاد تو رو میخوام چیکار عین خیالمم نیستی دیگه برو بغل همون مامان جونت شیرت بده

والا این انقد وابسته خانوادشه که بچه هم اولویتش نمیشه

ببین رو دور لجبازی افتادی با شوهرت و مادرشوهرت بزوووور میخای ثابت کنی که حرف تو باید بشه
یکم فیتیله رو بکش پایین اول تو حرف شوهرت رو اولویت بذار خودت میبینی که بعد یه مدت شوهرتم حرف تو رو اولویت میده

مثلا من باشم اگ مادرشوهرم که بزرگتره بگه بیا فلان جا به شوهرم میگم عزیزم مامان میگ بریم اونجا ولی اونجا گرمه بنظرم نظر تو چیه؟؟؟

یا برای ته ریش همینطور
خیلی میخای شوهرت به حرف تو باشه داری شخصیتش رو زیرسوال میبری اونم برای اینکه اقتدارش رو بهت نشون بده از دست تو فرار میکنه به حرف مامانش

چند سالتونهحالا مگه مهمونی تاجگذاریه جایگاه مهم باشهخب بره اونطرف بشینهچه چیزایی براتون مهمههمینه شو ...

🫥🫥🫥🫥🫥🫥 چه ربطی داره

همه نشستن پیش زنشون من تک و تنها عین بز نشستم تنها

بعدشم چرا به دختر و دومادش نمیگه بیاین پیش من!؟ هرچیزی حدی داره دیگه

اگه نمیتونه از پسرش جدا بشه زنش نمیداد

🫥🫥🫥🫥🫥🫥 چه ربطی دارههمه نشستن پیش زنشون من تک و تنها عین بز نشستم تنهابعدشم چرا به دختر و دوماد ...

خوب شما هم با همسرتون میرفتید هر دو تاتون کنار مادرشوهرتون میشستید‌ دیگه نهایت یکی دو ساعت بود دیگه

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

خدایا چرا این مادر شوهرارو انقد کم شانس افریدی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️