2777
2789
عنوان

بچه ها شرط حق طلاق و نصف ملک

219 بازدید | 32 پست

چیز غیر منطقیه؟؟

برای کسی ک همسرش تو سایت شرط بندی خونه باخته و خودکشی کرده و و بعد چن بار فرصت بازم پول میذاشت تو سایت 

قبلن اعتیاد ب شیشه داشته و ی بار تو دوران عقد مصرف کرده‌و‌تو حال خودش نبودو نگفته بود اعیتاد گذشتشو

همچینن مشکل بیشفعالی و افسردگیم داشته هشت سال دارو مصرف میکرده و‌نکفته 

و تا پای دادگاه رفتیم و پسرخیلی اصرار داش ک باز فرصت بده

اما وقتی شروط حق طلاق و نصف ملک شنید گف طلاق میدم و‌اینارو نمیدم

بنظرتون شروط غیرقابل هضمی بوددن؟؟؟

خیلی دخترو دوست داشت اما بعد این شروط گفتش دیگ از چشمم افتادی تو زندگیو شرطی کردی مگ معاملس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوف

بنظرم در حق دختره مردونگی کرده ک گفته از چشمم افتادی طلاقت میدم

چون انگار دختره خودش حواسش نیست داره چکار با زندگیش میکه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اوفبنظرم در حق دختره مردونگی کرده ک گفته از چشمم افتادی طلاقت میدمچون انگار دختره خودش حواسش نیست دا ...

دختره خیلی وابسته ب پسره بود و‌دوسش داشت

پسره هم خیلی بهش محبت میکرد و دوسش داشت اما خب

خانوادت دختر گفته بودن بدون شروط نمیفرستیمت ولی خیلی ناراحته دختر

دختره خیلی وابسته ب پسره بود و‌دوسش داشتپسره هم خیلی بهش محبت میکرد و دوسش داشت اما خبخانوادت دختر گ ...

وابستگی بیشتر وقتا کار دست آدم میده

چندسال دیگه میفهمه چ تصمیم درستی گرفته

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
وابستگی بیشتر وقتا کار دست آدم میدهچندسال دیگه میفهمه چ تصمیم درستی گرفته

اخه همش میگ اینقد شروط بد بودن ک این عاغا یهو عوض شد این حرفا رو زد

همیشه خیلی خوب برخورد میکرده

بهتر که قبول نکرده واقعا میخوای ادامه بدی باهاش؟!

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

بهتر که قبول نکرده واقعا میخوای ادامه بدی باهاش؟!

همه چیش‌خوب‌بود فقط این‌مشکلا داشت

تلاش میکرد ک درست بشه 

اخه نمیدونم چیشد این شروط فهمید اینقد خراب شد دیدش نسبت بهم و اون حرفا‌زد

همه چیش‌خوب‌بود فقط این‌مشکلا داشتتلاش میکرد ک درست بشه اخه نمیدونم چیشد این شروط فهمید اینقد خراب ش ...

اگه قصد طلاق نداشتی خب این شروط رو نمیذاشتی دیگه

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

قصد طلاق داشتیم تا دادگاهم‌رفتیماما خانوادم گفتن درست نیس بدون هیچی برگردی و این شروط گذاشتن و اینطو ...

خودم حس کردم داره تغیر میکنه متوجه شده اشتباهاتش خاستم برگردم اخرم اینطور شد