2777
2789
عنوان

بچه ها شرط حق طلاق و نصف ملک

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 32 پست

لذت مواد ، به اندازه‌ی حس برنده شدن یک خونه تو مغزه 

فکر میکنید می‌تونه شیشه رو کنار بگذاره؟

مریضی روانی، ارثی هست 

دور از جون دوست داری بچت روانی باشه؟

به نظرت الگوی خوبی برای بچه هات خواهد بود؟

می تونی صد در صد بگی ، توروهم معتاد نمی کنه؟

یک پدر مادر شیشه ای ، سر بچه شون رو بریدن ، باهاش کله پاچه درست کردند🤢

گفتم بدونی

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
لذت مواد ، به اندازه‌ی حس برنده شدن یک خونه تو مغزه فکر میکنید می‌تونه شیشه رو کنار بگذاره؟مریضی روا ...

اره خودمم میدونم بخدا همه رو 

اما چ کنم هم دلم گیرشه هم ترس از ازدواج بعد

هم اینکه ترک کرده بود فقط ی لغزش بود 

میگم شاید درست میشد همه چی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت خیلی بد بودن ک قبول نکرد؟

نه اصلا 

اتفاقا باید خوشحال باشی چون خودشو نشون داد

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

عزیزم از شروطی که گذاشتی پشیمون نشو بهرحال هر دو نفر برای موندن توی زندگی هم باید بها بدن 

اگه خودش حرف می فهمه یا خانواده ش توضیح بده با وجود اعتیاد و شرط بندی و مشکلات روانی که داره لازمه یه چیزایی توی دست خود پسره نباشه حالا اومدو همه چیزشو باخت نمیشه که زنش باشی و یه روزی به خاک سیاه بشینی . بگو اینا رو نمی گیرم که بذارمت برم اگه بخوام برم طلاق می گیرم با مهریه . 

باز اگه خواستید یه مقداری از خواسته تون کم کنید بلکه حسن نیت شما براش مشخص بشه وگرنه صفرش نکنید بهرحال چون اگه با هیچی برگردید پیشش شاید بازم یه روزی تهدید به طلاق بشید و شما بمونید و یه زندگی نصفه نیمه شکست خورده

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

عزیزم از شروطی که گذاشتی پشیمون نشو بهرحال هر دو نفر برای موندن توی زندگی هم باید بها بدن اگه خودش ح ...

دقیقا خانوادمم گفتن حداقل پشتوانه داشته باشی

همه اینارو ک گفتی هم بهش گفتم

حتی گفتمش من مهریه بخشیدم اگ دنبال پول بودم ک مهریه نمیبخشیدم

تو این مرحله اخر من خودم میخام دوباره فرصت بدم

همش میگف از کجا معلوم اینارو بهت بدم چن وقت بعد طلاق نگیری خونه ببری و فلان از چشمم افتادی  مگ معاملستو ازین خرفا 

مشاورم حرف شمارو زد گف اونم باید بهایی بده ن‌فقط التماس و خاهش 

اما بعد این حرفا زد بلاکم کرد و گف خوشبخت‌بشی 

و جداشدم

همش‌میگم اینقد بد‌بود شروط ک باهام اینطور کرد 

من ک حتی ی سکه هم نگرفتم خیلی دلم کرفته یاد حرفاش میوفتم ک یهو اینطور کرد

ا

عزیزم از شروطی که گذاشتی پشیمون نشو بهرحال هر دو نفر برای موندن توی زندگی هم باید بها بدن اگه خودش ح ...

اخه ما تصمیم گرفتیم بعد ی سری اتفاقا ک گفتم خاستم جداشم و مهریمو بخشیدم ک جدا بشم

اما پروسه طلاق طول کشید نه ماه و ارتباط داشتیم این مدت

میگفتمش اگ ب خودت مطمینی دوباره فرصتی میدم

وقتی دوباره اومد و چن بار با خانوادم حرف زد راضی شدن و شروط گذاشتن اینطور کرد و اون حرفا زد

بازم عجله نکن فکر نکن تموم شد و رفت شاید برگرده شایدم یکی دیگه بیاد توی زندگیت . اونم بالاخره تحت تاثیر مشکلات روانی خودش و حرفهای رفقای مختلفشه واقعا طلاق سخته نمیگم خوشحال باش نمیگمم ناراحت باش تو کار اشتباهی نکردی اما الان توی مرحله ای هستی که خودت رو مقصر می دونی بنظرم مشاوره رفتنت رو ادامه بده یا صبر کن زمان بگذره وقتی از رابطه بیرون میای تا چند وقت شرایطت ثابت نیست و نمی تونی درست فکر کنی شاید بعدا نسبت به اتفاقاتی که افتاده عادی تر برخورد کنی . فقط صبر کن ببین چی پیش میاد و بنظرم روی این کار کن که از ذهنت بیرون کنیش که فکر میکنی لازم بود صفر تا صد این رابطه رو تو نگه می داشتی . 

بازم عجله نکن فکر نکن تموم شد و رفت شاید برگرده شایدم یکی دیگه بیاد توی زندگیت . اونم بالاخره تحت تا ...

چقد روانشناسیت خوبه عزیزم دقیقا

همش خودمو مقصر میدونم میگم کاش من کوتاه میومدم

کاش من فلان شرطو نمیذاشتم کاش من درک‌میکردم…😔

اره خیلی بهم ریختم همش عذاب وجدان خودسرزنشی

اصلا نمیتونم ب کسی دیگ فک کنم از ازدواج ب شدت میترسم…

اره مشاورمو ادامه میدم

ممنونم از صحبتای مثبتت ایشالا انرژیش ب‌زندگیت برگرده🙏🏻

چقد روانشناسیت خوبه عزیزم دقیقاهمش خودمو مقصر میدونم میگم کاش من کوتاه میومدمکاش من فلان شرطو نمیذاش ...

زنده باشی عزیزم پس حالا که میدونی درکت می کنم اینم باور کن که تو مقصر نیستی فقط الان شرایطت ایجاب می کنه این فکر رو بکنی . برات آرامش آرزو می کنم😘

زنده باشی عزیزم پس حالا که میدونی درکت می کنم اینم باور کن که تو مقصر نیستی فقط الان شرایطت ایجاب می ...

ایشالا برام دعا کن🙏🏻

مرسی عزیزم ایشالا همیشه شاد باشی❤️

شروطت عادیه. مگه به خودش مطمئن نبود که قبول نکرد؟ اشتباه بزرگی کرده باید تاوان میداد. لطفا خودتو سرز ...

والا نمیدونم ب خودش مطمین نبود ب من مطمین نبود

اینطور ک حرف میزد میترسید من بیرم چیزی..

تو نه ماه پروسه طلاق ی طورایی باش صحبت میکردم

از شک و تردیدام میگفتم از دوست داشتنم بهش ک دوس ندارم جداشیم

اخرم سر چهارروز بعد شروط همه چی تموم شد😔

والا نمیدونم ب خودش مطمین نبود ب من مطمین نبوداینطور ک حرف میزد میترسید من بیرم چیزی..تو نه ماه پروس ...

این آقا بخاطر شرط بندی کلی ضرر کرده ارزش نداشت بخاطر عشقش ریسک کنه؟ 

مطمین باش اگه دوست داشت مال و اموال براش مهم نبود بخاطر داشتنت هرکاری میکرد