2777
2789
عنوان

شوهرم بیمه تامین اجتماعی داره بیاین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 41 پست
تحت تکلف همون خانواده منظور همسر و فرزنده؟

تحت تکفل درسته عزیزم، مگه شوهرتون اسم شما رو بعنوان همسرش وارد سیستم تامین اجتماعی نکرده، تازه باهاش عقد کردید؟ 

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ستاره ۴ مربع را بگیر بعد قسمت تامین اجتماعی را انتخاب کن کد ملی خودتو بزن ببین تو بیمه داری یا خیر.چ ...

ببخشید من همش سوال میپرسم عزیزم...الان شماره گیری کردم نوشت شما تحت حمایت درمانی نیستید؟الان باید چیکار کنم ؟فکر میکردم هم همسرم بیمه کنه منم میتونم استفاده کنم

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی منو تحت پوشش قرار ندادن؟یعنی منو چرا بیمه نکرده؟اخع حقوقش زیاد نیس نمیتونه دوتا بیمه پرداخت ...

عزیزم بیمه هرتعداد که باشید فرق نمیکنه شما تحت تکفل ایشون هستید، پول اضافه تر نمیگیرن که

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

تحت تکفل درسته عزیزم، مگه شوهرتون اسم شما رو بعنوان همسرش وارد سیستم تامین اجتماعی نکرده، تازه باهاش ...

نه اسم منو وارد نکرد آخه میدونی همسرم پیش پدرش کار می‌کنه و پدرشوعرم بیمه ایشون رو پرداخت می‌کنه الان ستاره 4 مربع گرفتم دیدم نوشته شما تحت مراقبت درمانی قرار نگرفتین...باید الان همسرم اسم منو کجا وارد کنه؟یا به پدرشوهرم بگم وارد کنه؟

یعنی چی منو تحت پوشش قرار ندادن؟یعنی منو چرا بیمه نکرده؟اخع حقوقش زیاد نیس نمیتونه دوتا بیمه پرداخت ...

ببینید چه یه نفر باشند چه شما وبچه هاتون بازم مبلغ بیمه ای که هر ماه میدن یمقداره، با افزایش تعداد خانوار، پول بیشتری نمیگیرن اداره بیمه تامین اجتماعی

نه اسم منو وارد نکرد آخه میدونی همسرم پیش پدرش کار می‌کنه و پدرشوعرم بیمه ایشون رو پرداخت می‌کنه الا ...

اهان پس همسرتون تحت تکفل پدرشون هست، نه اینجوری شامل شما نمیشه

ببخشید من همش سوال میپرسم عزیزم...الان شماره گیری کردم نوشت شما تحت حمایت درمانی نیستید؟الان باید چی ...

نه عزیزم ایشون خودشون فقط بیمه است شما آزاد باید برید دکتر. همه هزینه هاتون آزاده. من همسرم بیمه تامین اجتماعی داره خودم و بچه هام بیمه ایشون هستیم.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

همسر شما چند سالشونه؟ اگه بالای 22 ساله و مشکل خاصی نداره نمیتونه تحت تکفل پدر باشه

درست شد عزیز دلم همسرم باید مشخصات من رو هم وارد میکرد که نکرده بود امروز رفت درستش کرد ممنون

نه عزیزم ایشون خودشون فقط بیمه است شما آزاد باید برید دکتر. همه هزینه هاتون آزاده. من همسرم بیمه تام ...

ممنون گلم بابت راهنماییتون مشکلم حل شد همسرم مشخصات من رو هنگام بیمه وارد نکرده بودن که امروز انجام شد خداروشکر