2777
2789
عنوان

شوهرم بیمه تامین اجتماعی داره بیاین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 41 پست

آره من بابام بیمه اس و ما هم تحت پوشش پدرم بیمه ایم.و برای کارای درمانی استفاده میکنیم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اگه شما هم زیرنظرش بیمه شده باشی میشه.

من بیمه نیستم همسرم داره منظورم اینه خب منم تحت سرپرستی اونم دیگه جز خانوادشم میتونم از بیمش استفاده کنم یانه ...آخه فردا وقت دکتر دارم نمی‌دونم چی بگم اونجا اگه بگم بیمه دارم شماره ملی منو وارد میکنن؟یا شماره ملی همسرمو میگیرن بفهمن بیمه ایم؟شایدم اصن قبول نکنند گیج شدم

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
عشقم سابقه بیمه یعنی چی؟

سابقه بیمه برای حقوقه عزیز.. فرضا همسر شما بعد از چند سال بازنشسته میشن و حقوق دریافت میکنن علاوه بر خدمات درمانی بخاطر بیمه بودنشون

ولی افراد تحت تکلف فقط خدمات درمانی دریافت میکنن مادامی که تحت تکلف باشن البته 

سابقه بیمه برای حقوقه عزیز.. فرضا همسر شما بعد از چند سال بازنشسته میشن و حقوق دریافت میکنن علاوه بر ...

تحت تکلف همون خانواده منظور همسر و فرزنده؟

خب دفترچه ک نداره داره؟ خود ب خود افراد تحت تکفلش بیمه محسوب میشن؟؟

الان که دفترچه نمیدن 

ولی سرپرست خانواده وقتی بیمه باشه افراد تحت تکفلش مثل همسر و فرزند هم بیمه میشن 

زمانی که فرد بیمه میشه اطلاعات همسر و فرزندانش و میگیرن یا اگه یعد بچه دار شد یا ازدواج کرد این اطلاعات به بیمه میدن که خودکار اینا بیمه میشن

میتونن از خدنمات درمانی استفاده کنند

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
مادرتون هم استفاده می‌کنه ؟بیمه پدرتون چیه؟

همه مون استفاده میکنیم..تامین اجتماعی

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ستاره ۴ مربع را بگیر بعد قسمت تامین اجتماعی را انتخاب کن کد ملی خودتو بزن ببین تو بیمه داری یا خیر.

چون فقط اگر خودشو بیمه کرده و افراد خانواده را معرفی نکرده باشه شما نمی‌تونید با کد ملی ایشان برید دکتر.

فقط کد ملی خودت باید تحت بیمه تامین اجتماعی

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

اره صد در صد، چطور تا حالا شما رو تحت پوشش قرار ندادند؟

یعنی چی منو تحت پوشش قرار ندادن؟یعنی منو چرا بیمه نکرده؟اخع حقوقش زیاد نیس نمیتونه دوتا بیمه پرداخت کنه خودش بیمه کرد فعلا منم بتونم استفاده کنم ...حالا نمی‌دونم من میتونم استفاده کنم یانه من از این مورد سردرنمیارم