2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب عزت نفس دکتر براندن رو بخون

می دونی شوهرم همه رو به من ترجیح میده قبول هم نداره میگه اشتباه فکر میکنی 

مادرم همه بچه هاشو هم به من ترجیح میده 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
می دونی شوهرم همه رو به من ترجیح میده قبول هم نداره میگه اشتباه فکر میکنی مادرم همه بچه هاشو هم به م ...

اسی شاید تو اینجوری فکر میکنی 

ولی من تاپیکات رو نگاه کردم حس کردم ناراحتی هات یه دلیل دیگه داره

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
اسی شاید تو اینجوری فکر میکنی ولی من تاپیکات رو نگاه کردم حس کردم ناراحتی هات یه دلیل دیگه داره

چ دلیلی؟

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
چ دلیلی؟

اینکه اونقدر سرت با بچه هات شلوغ شده که خودت رو فراموش کردی 

نه فرصت ورزش و تفریح و مطالعه و خوشگذرونی داری 

نه به خودت درست و حسابی میرسی 

کل زندگیت فقط شده بچه هات

اگه فضولی نیست میتونم یه سوال بپرسم؟

اینکه اونقدر سرت با بچه هات شلوغ شده که خودت رو فراموش کردی نه فرصت ورزش و تفریح و مطالعه و خوشگذرون ...

راحت باش عزیزم هر سوالی داری بپرس

خیلی وقته نی نی سایت نیومدم این مدت تغییر کردم ولی چند روز پیش فقط سوال ساده پرسیدن خواهرت زنگ زد اینقدر دعوام کرد که به تو چه 

راحت باش عزیزم هر سوالی داری بپرسخیلی وقته نی نی سایت نیومدم این مدت تغییر کردم ولی چند روز پیش فقط ...

من خیلی از بچه دار شدن میترسم 

خودت بچه دوس داشتی و عمدا سه تا آوردی یا پیش اومد؟

راحت باش عزیزم هر سوالی داری بپرسخیلی وقته نی نی سایت نیومدم این مدت تغییر کردم ولی چند روز پیش فقط ...

برای حال خوبت دعا میکنم عزیزم😘🤩

من خیلی از بچه دار شدن میترسم خودت بچه دوس داشتی و عمدا سه تا آوردی یا پیش اومد؟

دوتا اولی رو می خواستم 

سومی خدا خواسته بود 

هم سخته هم شیرین ده روز دیه مدرسه باز میشه میرن مدرسه دل تو دلم نیست با اینکه سومه 

ولی سختی هاش هم کم نبوده 

بیشترین چیزی ک بچه داری اذیتم کرد اینکه با شوهرم دعوام میشه بچه هام میترسن