2777
2789

فردا قرار خیلییی مهم داریم از استرس دارم با گریه مینویسم لطفا دعام کنید جواب مثبت بگیریم بخیر بگذره🙏🥲امیدوارم خیر دنیا و آخرت رو ببینید دعاتونو از بچه هام دریغ نکنید لطفا💙💙

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیزی که من ازش معجزه دیدم و به دادم رسید و خیلی جواب داد

یکی از دوستان به من گفتن و انجام دادم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های اعجاز و ایجاد خداوند وصل بشین و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

عزیزم چیزی که من ازش معجزه دیدم و به دادم رسید و خیلی جواب دادیکی از دوستان به من گفتن و انجام دادمب ...

خیلی ممنون از راهنماییتون 🙏 کل قرآن رو باید تو ۱۵ روز تموم کنم؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
انشالله خداوند بچه هاتون رو عاقبت به خیر کنه

نمیدونی این موقع شب پست های شما چه دلگرمی برام بود مثل آغوش مادر 🥲 اشکم از دلگرمی شما دراومد امیدوارم همینجوری خدا یهو شادتون کنه🌸💙

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
بله عزیزم روزی ۲ جز فارسی و ۲۰۰۰ ذکر الله غفور

عزیزم ببخشید یه سوال : جاهایی از قرآن که سجده ی واجب داره رو باید سجده کنم؟ بدون وضو هم میشه؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
عزیزم ببخشید یه سوال : جاهایی از قرآن که سجده ی واجب داره رو باید سجده کنم؟ بدون وضو هم میشه؟

عزیزم حتما باید با طهارت و با وضو باشی و اینکه سوره هایی که سجده داره سرت رو بزار روی زمین ذکر سجده رو بخون و بعد ادامه قرآن

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر