2777
2789
عنوان

نوزده بیس ساله ها میشه بیاید لطفا

124 بازدید | 33 پست

بچه ها همه دوستام مسافرت بیرون عشقو حال من تا حالا تو زندگیم مسافرت خارج از استان نرفتم اونا همه اکانت اینستاو فلان من از بس خونم عکس نمیگیرم اصن تا حالا پیجی نداشتم 😭حسودیم میشه بهشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اخه چرا؟؟؟

شرایط مالی موجب این شده؟

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
منم از کلاس شیشم تا حالا سفر نرفتم دیگهاینستا هم ندارم ولی از خودم تو خونه مدلینگ‌طور عکس میگیرمبرا ...

🥲😭هیچ سرگرمی ندارم منتظر نتایج کنکور اینقد درس خوندم ۴ سال یه مسافرت یروزم نبردنم دوستام که لا کتابو باز نکردن رفتن که خستگی کنکور از تنشون در بیاد 🥲😭

🥲😭هیچ سرگرمی ندارم منتظر نتایج کنکور اینقد درس خوندم ۴ سال یه مسافرت یروزم نبردنم دوستام که لا کتا ...

بشین پای یه کار عملی  هر هنری دوس داری

فیلمای خوب نگاه کن

اصن با دوستات برو تو شهرتون یا یکم خارج شهر بیرون

آشپزییییی عشخه لامصب  

خب اخه چرا؟؟؟شرایط مالی موجب این شده؟

نه از لحاظ مالی شرایطم شبی دوستامه اما خب خانوادم به تنها چیزی که توجه نمیکنن روحیمه 

دوتا خریدمون خرج یه مسافرت ازش در میاد اما کلا مامان بابام اعتقادی به مسافرت ندارن کلا براشون معنی نداره تموم اطرافیانمم تو شهر خودمونن که مثلا بریم خونشون به عنوان مسافرت 

بشین پای یه کار عملی هر هنری دوس داریفیلمای خوب نگاه کناصن با دوستات برو تو شهرتون یا یکم خارج شهر ...

حتی نمیتونم باشگاه ثبت نام کنم چون مشخص نیس چه شهری میوفتم برا دانشگاه دوستامم همشون مسافرت خوزستانیم میگن سگ تو این گرما میره بیرون بلکه بعد از ظهری مامانم ببرم جایی 🥲😭

نه از لحاظ مالی شرایطم شبی دوستامه اما خب خانوادم به تنها چیزی که توجه نمیکنن روحیمه دوتا خریدمون خر ...

من حقیقتا اوتقدر اوضاع مالی توپ و خفنی نداریم

و درتوان مسافرت و اینا شاید سالی یبار بیشتر نباشیم

اما منو تنها میفرستن

منم تنها فرصت پیش بیاد میرم ، چه دوستام باشن چه نباشن

حتی گاهی روزا و شب ها هم با دوستام پارک میرم و از خونه هرکی غذا میاره

ببین سخت نیس ازتباط گرفتن

زنگ بزن ، دعوتشون کن ، قرار دیدار بزار

کلاس برو ، باشگاه برو

تو گروه کوه نوردی عصو شو

ببین ازتباط گرفتن خیلی راحته 

فقط اولش سخته

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من حقیقتا اوتقدر اوضاع مالی توپ و خفنی نداریمو درتوان مسافرت و اینا شاید سالی یبار بیشتر نباشیماما م ...

من هنوزم نمیتونم از یه ساعتی به بعد بیرون باشم ورزشم فقط میتونم تکواندو رو ادامه بدم چون ۱۲ ساله میرم وگرنه بجز این اجازه نمیدن 🥲

من حقیقتا اوتقدر اوضاع مالی توپ و خفنی نداریمو درتوان مسافرت و اینا شاید سالی یبار بیشتر نباشیماما م ...

من همون سالی یبارم نمیرم انتظار داشتم بعد کنکور خودشون بگن بریم ولی هیچچ اصلااا صداشم در نیاوردن تازه طلب کارن چرا پزشکی روزانه نیاوردی 

من هنوزم نمیتونم از یه ساعتی به بعد بیرون باشم ورزشم فقط میتونم تکواندو رو ادامه بدم چون ۱۲ ساله میر ...

توروخدا فکر کردی من خیلی ازادی دارم

من وقتی میرم بیرون انقد مامانم زنگ‌میزنه ک ابرو برام نمیزاره

هنوز از در خونه پام بیرون نرسیده رگباری تلفن زدنش شروع میشه

من حالا شب خیلی کم

ولی روزا اصلا گوش نمیدم میرم

انقدررر زنگ میطنه ولی اصلا توجه نمیکنم

توام برو ، گوش نده ، براشون دیگ‌عادی میشه

ولی من تا قبل۷ باید خونه باشم مگر نه سرم‌زفته😂