2777
2789

سلام خانوما فقط اومدم درد و دل کنم واقعا یه حس خیلی خیلی خیلی خیلییییییی بد دارم

من ۲۰ سالمه فکر نکنین بچم 

من دوتا داداش دارم بچن ینی خط قرمز من این دوتان 

امروز رفته بودن تو پارک جلو خونمون بازی کنن منم تو بالکن بودم مامانمم بیرون بود من از اونجا هرچند دقیقه یکبار نگاشون میکردم حواسم بهشون بود جایی نرن 

بعد یهو دیدم صدای جیغ و داد یه بچه از تو پارک میاد نگاه کردم دیدم خیلی شلوغه و آدم جمع شده 

بدو بدو یه چادر انداختم رفتم پایین دم در داداشامو صدا میزدم دیدم یه آقایی پسرشو انداخته زمین کتکش میزنه همونجور پاشو گرفته بود میکشید تو خیابون پسره هم داد میزد کمکم کنین و این حرفا بخدا انقدددددد دلم برا اون پسر بچه کباب شد ک نگم براتون 

بعد داداش بزرگمو صدا زدم اومد پیشم داشتم دنبال اون کوچیکه میگشتم دیدم یه زنه بی ادب داره فحش پدر و مادر میده ب داداش بزرگم ببینید بخدا من هیچی نگفتم چون همه همسایه ها جمع شده بودن بیرون تاریکم بود وقتی اومد زیر نور دیدم مامان همون پسره اس یهو داداش کوچیکمو پیدا کرد شروع کرد ب کتکش زدنش آتیششششش گرفتم اون صحنه رو دیدم منم دوییدم اونور خیابون داد زدم زنیکه دهن دردیده زورت ب بچه رسیده مگ مرض داری 

همونجور ک داشت فحش میداد داداش منو ک کلاس اوله کتک میزد برگشت خیلی خیلی خیلی معذرت میخام بمن گفت جن...ده 

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

دیگه منم عصبی شدم بهش فحش دادم هرچی گفت گفتم هفت جد و آبادته میخاست بیاد منم بزنه خانوما نذاشتنش

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ب چ دلیل فق من متوجه نشدم ؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

کوچه ها برای بچه های این سن و سال ناامنه اتفاق یه بار میوفته 

بیشتر مراقب باشید

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

حالا پسرش ب داداش من حرف خیلی بد زده بود بابای خودش دیده بود اومده بود پسرشو کتک میزد بخاطر حرف زشتش اینم بی دلیل داداش کوچیکه منو کتک زد

بخدا من دختری نیستم ک از این حرفا بزنم اصلا خانومای همسایه برا اولین بار منو میدیدن ازم سوال کردن مگه توهم دختر این خانواده ای چرا ما تورو ندیدیم

جلو اون همه آدم ب من بدترین حرفارو زد دارم دق میکنم😭😭😭 از اونورم چون بهش فحش دادم از عذاب وجدان دارم سکته میکنم بخدا من نمیخاستم اینجور شه دیدم داداشمو میزنه دلم آتیش گرفت فقط😭😭😭