2777
2789

باهاش رفتم دیت و بعد اون دیت خیلی پیگیر بود که ببینه رسیدم خونه یا نه ولی بعدش اصلا هیچ خبری ازش نشد نه پیامی نه زنگی هیچی بعد یه هفته خودم طاقت نیاوردم (میدونم کارم اشتباه بود) براش یه پست بی ربط فرستادم که سر حرفو باز کنم در مورد این که من خیلی بی بی فیسم بود بعد اونم سریع سین زد گفت که اینطوری خوبه که قدرتونو بیشتر میدونن😑 منم دیگه چیزی نگفتم الان یه ماهی گذشته فقط از پیج کاریش برای بالا بردن ویو ریلزاشو واسن میفرسته که رفتم دیدم برای ۶۰ تای دیگه هم فرستاده🤦‍♀️ پسر پر تلاش و کاری و با دیسیپلینیه از این آدما هم نیست که شیطون باشه نمی‌دونم این رفتاراش چه معنی داره دلم می‌خواد آنفالوش کنم تا کمتر بهش فکر کنم ولی تو رو در وایسی موندم نظر شما چیه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن نیست وجود نداره 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

سر نزن به پیجش دیگه... خوشش نیومده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

خب عزیزم بهت فکر نمیکنه یا مورد پسندش نبودی و با معیارهاش هم خونی نداشتی درهرصورت براش جدی نیستی ولی این دلیل نمیشه شما کیس خوبی نباشی ولی ب نظرم اصن ب این آدم فکر نکن چون با چیزایی ک گفتی فقط خودت اذیت میشی

یعتی توضیح هم نداد؟من بودم با تمام شهامتم ازش می پرسیدم که چیشده

نه منو با کلی علامت سوال به حال خودم گذاشت احساس خیلی بدی داشتم این چند وقت تا حالا همچین حسی رو تجربه نکرده بودم نخواستنی بودن، دوست نداشتنی بودن…

نه منو با کلی علامت سوال به حال خودم گذاشت احساس خیلی بدی داشتم این چند وقت تا حالا همچین حسی رو تجر ...

اخ بگردم برات

ولی یسوال تو میگی بعدش پیگیر شد  و اینا

ولی تو چی  ، بعد از اینکه اطلاع دادی رسیدی ، دیگه هیچ حرف دیگه ای نزدی ؟؟

🩵🪸

اخ بگردم براتولی یسوال تو میگی بعدش پیگیر شد و ایناولی تو چی ، بعد از اینکه اطلاع دادی رسیدی ، دیگ ...

نه نزدم بهش اطلاع دادم که رسیدم اونم گفت بسلامتی و منم حقیقتش خیلی خسته بودم خوابم برد خواستم تشکر کنم ولی یادم اومد حضوری ازش خیلی تشکر کردم و دیگه نیازی نیست فرداش انتظار داشتم چیزی بگه ولی هیچی نگفت وای مثل دیوانه ها هر پیامی تو این یه ماه برام میومد میپریدم سمت گوشیم ولی هیچ کدوم پیام اون نبود یه هفته بعدشم که اومدم سر حرفو باز کنم بهم گفت به خاطر ظاهرت قدرتو میدونن این حرفش منو خیلی ناامید کرد